Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Evolusjonen av minnepinner

Som en videreføring av vårt arbeid med å tilby de mest tiltalende, effektive og logomerkede minnepinne modellene, så må vi av og til si adjø til eldre design for å lage rom for nye modeller.
 
I 2013 lanserte vi en rekke nye og spennende modeller, og det er mange flere som kommer i år. Vår filosofi er å opprettholde en fokusert og relevant produktportefølje, snarere enn å tilby en stadig voksende og forvirrende sortimentutvalg. For å forsikre at vår produktutvalg er så moderne, relevant og attraktivt som mulig, har vi gjort noen endringer i det vi beveget oss inn i det nye året. Men frykt ikke, vi har fantastiske alternativer for de utgående modellene, som vil løfte dine promoteringskampanjer til nye høyder!
 
Modellene som har utgått og blitt listet inn i Flashbays “Hall of Fame” er Alu, Tie, Canvas og Torpedo. Men ingen grunn til bekymring om en av disse var ditt prefererte produkt for vi har et sterkere spekter av alternativer enn noen gang før og er sikker på at du vil bli enda mer imponert enn du var av din gamle favoritt.
 
Hvis du ønsker et prisoverslag for noen av de spennende modeller i vårt utvalg av årets minnepinner kan du kontakte din salgskonsulent eller benytte kontaktskjemaet på nettsiden vår. Vi vil sende deg en skreddersydd virtuell prøve, hvilket illustrerer hvordan ditt logotrykkede produkt vil se ut, sammen med et tilpasset tilbud som gjenspeiler dine spesifikke krav.

clip_usb
Hvis du tidligere har bestilt Alu minnepinne, foreslår vi Ellipse eller Focus som spennende alternativer.


clip_usb
Hvis Tie minnepinne var ditt prefererte minnepinne, så foreslår vi andre multifunksjonelle modeller Ink eller Pop minnepinner.


clip_usb
Trix og Image er utmerkede alternativer for Canvas minnepinne.


clip_usb
Og hvis Torpedo var din prefererte minnepinne, foreslår vi at du vurderer  Pod og Kinetic for ditt neste prosjekt.

flashbay Forfatter: Monica Olsen
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.