Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Flashbay-partnerskap med WILD Foundation og Kayapo Project

Vårt mål i Flashbay er å gi tilbake mer enn vi tar og forplikte oss til trivsel for våre ansatte og miljøet gjennom programmer som er meningsfylte og langvarige. Det er med glede vi annonserer et viktig nytt partnerskap med WILD foundation og Kayapo Project, som fokuserer på bevaring og forsvar av Amazonas regnskog og dets urfolkssamfunn.Vårt partnerskap med WILD Foundation vil gi den utrydningstruede Kayapo-stammen akutt nødvendige ressurser for å forsvare verdifullt Amazonas land fra avskoging. Bærekraft er hjertet av Flashbays forretningsstrategi og bedriftsmål, noe som gjør dette partnerskapet enda mer spesielt for oss

"Kayapo er den siste effektive bastionen av motstand mot en ubarmhjertig syklus med ødeleggelse av viktige og spektakulært vakre regnskogsområder i denne delen av Brasil," sier Karl-Phillip Schlossstein, grunnlegger av Flashbay. "Hele vårt Flashbay-team er utrolig stolt over å samarbeide med WILD Foundation og Kayapo for å beskytte denne vitale ressursen og planeten vår."

I over 40 år har WILD-stiftelsen styrket kapasiteten på miljøledelse ved å arbeide på tvers av nasjonale, institusjonelle og kulturelle oppdelinger for å bygge en felles visjon for bevaring av vill natur. Vårt partnerskap representerer en kontinuerlig innsats for å styrke miljøårsaker med innsikt og nyskapende tenkning fra nærings- og entreprenørbransjen.

flashbay Forfatter: Natalie Murray
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Janet Abke, Flashbay Inc. | 26 Jul, 2017
I'm delighted to work at a company with a focus to make a difference in the world for future generations to come!
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.