Twister

Blogg Flashbay rekrutterer for 2018

Med over 50 nye produkter lansert i 2017, har vi her på Flashbay store planer for 2018! Vi opererer gjennom 5 internasjonale kontorer, og med mer enn 800 ansatte og 100 000 kunder har Flashbay vokst til en global organisasjon. For å fortsette våre raske ekspansjonsplaner og å opprettholde vår posisjon som den globale lederen innen promosjonsteknologi, er vi nå på en rekrutteringsjakt for å finne de beste talentene til bli en del av vårt team. 


"Rekruttering er på toppen av vår agenda," sier Marie McLaughlin, HR-leder. "Det er viktig at vi ansetter talenter som støtter Flashbays kjerneverdier, fremfor å ansette basert på ferdigheter alene. Flashbays ansatte er drevne og motivert av stadig bedre prestasjoner, alltid, men det vi virkelig verdsetter er ærlighet, utholdenhet og evnen til å sette kunden først ."

Med oppgaver innenfor salg, produktdesign, markedsføring, grafikk og ingeniør- og kontruksjon, finnes det muligheter for alle typer motiverte og kapable talenter til å bli en del av Flashbayfamilien. For øyeblikket har vi et spesielt fokus på å ansette selgere på flere kontorer over hele globen, fra Mountain View, California til London og Sydney - som skal fokusere på salg i kjernemarkedet de opererer innenfor; USA, Europa, Austarlia, Japan og Sør-Afrika.

For en fullstendig liste med Flashbays nåværende karriere muligheter, vennligst besøk vår karriere side. 

flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.