Blogg Flashbay tilbyr nå nødladere med logo

Vi har vært i forkant av minnepinner med logo bransjen siden 2003 og har i løpet av denne tiden levert flere titalls millioner minnepinner med logo til flere titalls tusen bedrifter verden over. Vi kan i august 2016 kunngjøre at vi nå også tilbyr nødladere med logo som en del av vår produkt portofolio.

Populariteten og nytten av nødladere har vokst de siste årene, og mange av våre nye og etablerte kunder har etterlyst nødladere som et interessant og nyttig produkt. Det falt seg derfor naturlig å utvide portofolioen vår til å også innehold en rekke unike nødladere. Vi tilbyr for øyeblikket minnepinne med logo til organisasjoner basert i fastlands-Europa, Storbritannia og Irland. Vi skal utvide til USA, Canada, Australia, New Zealand og Asia i de kommende ukene og månedene. Mens vi forblir som dedikert til minnepinnene og kundene våre er vi glade for å kunne tilby samme kundeservice til et bredere publikum.


For tiden har vi åtte nødladere; Element, Card, Foto, Ergo, Maple, Lux, Core and Reflex. Du kan se alle våre modeller her.  Hver modell er unik på sin egen måte og vi har flere typer preging tilgjengelig, screen print, fototrykk og laser gravering.

Hvis du ønsker å høre mer om vår enødladere kan du fylle ut vårt få tilbud skjema. En dedikert kundekonsulent vil kontakte deg så raskt som mulig.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
3 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
sure thanks
Chris , Flashbay | 04 Nov, 2019
Hi Hazel,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
quote for 20, 30, 50 pcs powerbanks 10000mah, logo branded 3-4 pantone colors. 
Tour, Maple, Lux and Card
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.