Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Kick-off 2016

Hver desember dukker det samme spørsmålet opp
“Hvor ble det av året?!”

Her på Flashbay er desember alltid en av våre travleste måneder. Enten fordi vi er opptatt med å hjelpe noen med en bestilling i siste liten eller å hjelpe kundene våre med å planlegge reklamekampanjer for det nye året.

Desember er som regel en tid hvor man reflekterer over året som har gått. Men vi velger å vende fokuset mot 2016 og forutsi hvilke modeller som blir årets bestselgere.

Wafer: Uten tvil en av de mest populære modellene i vårt sortiment. Wafer modellen har det ultimate "lerretet" for å vise frem ditt design eller logo. Til tross for at den kun er 2,2 mm tykk kan den lagre opptil 64 GB med data. Den perfekte følgesvenn for alle lommebøker.


Nox: Et ferskt tillegg til Flashbay familien. Nox er eksklusiv for våre Flashbay kunder. Det robuste utseende, og den 100m vanntett funksjonen har vært en hit blant våre kunder så langt. Vi forventer at den skal være en enda større hit i 2016.Key: Key er en veldig stilig modell. Den er tilgjengelig i 3 forskjellige farger og kan ha ditt slagord eller logo gravert 95% av overflaten. Som navnet antyder, kan modellen lett festes til et sett med nøkler noe som betyr at logoen din alltid er med kundene dine.Klar for å kickstarte 2016?
Fyll ut vårt få tilbud skjema og en av våre dedikerte kundekonsulenter vil kontakte deg så snart som mulig.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Mark Faltin, ASAP COMPLY LTD | 21 Jan, 2016
I personally love the wafer usb and am looking to get some for our company. Wallet size, sleek. stylish.
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.