Twister

Blogg Logomerkede fidgetspinnere for skoler og universiteter

Fidgetspinnere har vært populært over de siste to årene, og vi har sett stor interesse fra skoler og universiteter i det siste. Imens gadgetsene er populære blant både barn og voksne så er det to hovedfaktorer som faktisk ser ut til å forbedre deres posisjon blant våre kunder i utdanningssektoren: 

1) Fra et brandingperspektiv er fidgetspinnere en ideell salgsfremmende gave på eventer og konferanser - deres hypnotiske natur sikrer at dine kunder, spesielt de yngre generasjonene, gjentatte ganger vil bruke dem, og dermed gjentatte ganger vise institusjonens logo, nettsideadresse slagord og mer.


2) I tillegg har fidgetspinnere blitt kreditert med å hjelpe barn og studenter til å øke sin oppmerksomhet og fokus, med spinner-diffuserende tendenser for overdreven og overaktiv oppførsel ved å skape en beroligende effekt. Den stille og vedvarende bevegelsen sies å redusere angst og øke taktil respons. Faktisk har det blitt rapportert at fidgetspinners kan fungere som et hjelpemiddel for å redusere symptomene til de som lider av ADHD og autisme, og dermed forbedre resultatene i klasserommet, samt gi avlastning fra stress.


Hvis du er interessert i noen av våre Fidget Spinnere, eller noen av våre andre produkter, vennligst fyll ut vårt tilbudsskjema og en dedikert kundekonsulent vil ta kontakt med deg innen kort tid.

flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.