Twister

Blogg Minnepinne kapasiteter

Et vanlig spørsmål angående USB-minnepenner er; "Hvorfor er den faktiske kapasiteten på min USB minnepinne forskjellig fra den annonserte kapasiteten?" Det er i hovedsak tre hovedgrunner til dette, som alle er forklart nedenfor.

File system overhead
Dette er den mest sannsynlige årsaken til hvorfor den annonserte kapasiteten ikke er den samme som  kapasitet du ser når du kobler minnepinnen inn i en datamaskinen eller laptop. Minnepinnens filsysteme bruker lagring for å registrere informasjon om filene som er lagret minnepinnen. De spesifikke formateringsalternativene som brukes påvirker brukbar lagringskapasitet på enheten. Dette er vanlig med nesten hver eneste minnepinne på markedet. Mer informasjon kan du finne her om våre kapasiteter.


Ulike størrelse konvensjoner
En annen vanlig årsak er det faktum at USB minnepinne produsenter og datamaskinprodusenter bruker forskjellige størrelsekonvensjoner når vi snakker om lagringsplass. For minnepinne, en KB ier 1,000 bytes, en MB er 1,000KB, og en GB er 1,000MB. Men datamaskiner selger lagring i grupper på1,024 så en KB er 1024 bytes, en MB er 1024KB, og en GB er 1024MB. For mer informasjo kan du lese her (på engelsk).

Gjemte filer
Det er noen ganger lett å overse det faktum at det allerede er noen filer din minnepinne. Selvfølgelig vil dette være tilfelle hvis du brukte vår Data opplasting service. Det er verdt å dobbeltsjekke om det er slike filer på din minnepinne.

Hvis du er interessert i noen minnepinner med logo kan du fylle i vårt få tilbudskjema. En dedikert kundekonsulent vil kontakte deg så raskt som mulig.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.