Twister

Blogg Minnepinner med logo for skoler og universiteter

Her på Flashbay hjelper vi tusenvis av bedrifter verden over med sine minnepinne behov. Disse bedriftene inkluderer fotografer, veldedige organisasjoner, banker, TV-selskap og selvfølgelig, skoler og universiteter. Vårt nyeste blogginnlegg tar en titt på hvordan minnepinner med logo spiller en viktig rolle i det pedagogiske miljøet.

Orientering
Orentering er utformet som en introduksjon til universitet eller høyskole for nye studenter. I løpet av denne tiden vil studentene bli bombardert med materiale som brosjyrer, T-skjorter, buttons, klistremerker ogminnepinner med logo. Hvis du spør noen studenter hva de faktisk beholder i alt dette, vil det mest sannsynlig være minnepinner. Det er noe som de stadig kommer til å bruke gjennom hele studietiden.Large ditt skolearbeid
Studenter har brukt bærbare datamaskiner i universitetsforelesninger i lang tid. Bærbare datamaskiner er også blitt mer populære i grunnskolen og videregående skoler. Å lagre ditt arbeid på en bærbare datamaskinen er en god måte å sikre at alle dine hardt arbeid forblir intakt, men du bør alltid sikkerhetskopiere det en minnepinne. Det fryktede "laptop virus" kan utslette et helt semester med arbeid i løpet av få minutter.

Dele notater
Del kurs arbeid eller notater er veldig vanlig på de fleste universiteter. Noen ganger kan  notatene strekke seg over flere år og komme opp i ganske stor filstørrelse, noe som ofte er vanskelig å e-post. Dette er en av grunnene til at mange studenter velger å lagre alt på en minnepenn og dele dette med sine medelever .

Og husk vi kan også laste opp datafiler på minnepinnen din med vår data opplasting service.

Hvis du ønsker noen minnepinner med logo kan du fylle ut vårt få tilbud skjema og en av våre kundekonsulenter vi kontakte deg så raskt som mulig.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.