Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Modeller lansert i desember

Desember har vært enda en spennende og opptatt måned for alle oss her på Flashbay. Etter hvert som året har gått har vi fortsatt å lansere nye produkter på tvers av alle våre produktkategorier.

Vår største utvidelse kom i vår Gadget kategori, med lansering av tre nye Fidgetspinnere – FlowCosmic og Sport Mini. Vi introduserte også Slim Kortholder til smarttelefoner - et praktisk tillegg til smarttelefoner med et fremtredende merkeområde, som kan inneholde kredittkort eller sedler, som forvandler telefonen din til den perfekte alt-i-ett-en.


I desember ble også de nyeste Bluetooth® hodetelefonene lansert, Craft og Indie, med tre flotte tre- og metalliske merkeplater sikrer det at merkevaren din alltid vil bli vist når kundene lytter til musikk på farten.

Til slutt introduserte vi også tre nye USB minnepinnerActive, Slide og Flex. Active dobler seg opp som en praktisk karabiner og har to kontakter, standard USB på den ene enden og valg mellom Micro-USB og USB-C på den andre. Slide har i mellomtiden USB-C i den ene enden og en vanlig USB-kontakt på den andre, som kan foldes opp for å avsløre en Micro-USB, som dekker alle basene du måtte trenge.

Hvis du er interessert i disse eller noen av våre andre produkter, vennligst fyll ut vårt skjema og en dedikert kundekonsulent vil snart komme i kontakt med deg! 

flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.