Twister

Blogg Write Caching

En av de mer tekniske spørsmål vi får spurt her på Flashbay er om 'Write Caching". Våre siste blogg beskriver hva Write Caching er og hvordan det fungerer.

Write Caching er prosessen der en enhet ikke umiddelbart fullfører skrivingen av en fil, men i stedet bufrer en del av filen for å fullføre det på et senere tidspunkt. Når en USB minnepinne settes inn i en datamaskin kan data være både skrevet på den og lest av den. For å forbedre systemets ytelse kan en datamaskin bruke sin raske, flyktig minne (RAM) til å samle skrive kommandoer som sendes til USB-minnepinnen og "cache" dem til tregere, ekstern lagringsenhet kan skrives til senere. Andre programmer er da i stand til å kjøre raskere, uten å måtte vente på den eksterne lagringsenheten til å ferdig behandle skrive-forespørslene.


Mens denne prosessen øker systemets ytelse, er det også en forsterket risiko for tap av data som følge av systemsvikt, tap av power eller usiker fjerning av ekstern lagringsenhet. Hvis den eksterne harddisken blir fjernet før enheten tømmer cachen og fullfører hele skriveoperasjon vil filen bli uleselig. Naturligvis, jo større fil, jo lenger tid tar prosessen.

Windows "standardinnstilling" faktisk disable "Write Caching" for å tillate rask fjerning av eksterne enheter uten å bruke ‘Safely Remove Hardware’ icon. Derimot bryr du deg om ytelse anbefaler vi deg at du bruker denne funksjonen.
Risikoen for power- og systemsvikt er tilstrekkelig liten slik at det rettferdiggjør de økte ytelsesfordelene, og ved å mate flash-stasjonen ut på riktig måte ved å velge riktig utløser alternativet for fjerning bør føre til at det skrives til harddisken med hell.

Hvis du ønsker nonen minnepinner med logo for ditt neste møte, konferanse eller event kan du fylle ut vårt få tilbud skjema. En dedikert kunde konsulent vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

flashbay Forfatter: Chris Anguelov
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.