Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Ha med deg dine foretrukne PC applikasjoner med en bærbar minnepinne app’er

Du har sannsynligvis blitt så vandt med å ha laptop, nettbrett og smarttelefon med deg at det er lett å glemme at man innimellom trenger en PC som tilhører noen andre og som ikke har alle de installerte applikasjonene som du trenger for å få tilgang til dine datafiler og få jobben din gjort.

Bruke en minnepinne til å ha med deg datafiler har blitt en hverdagslig ting, men hvor nyttig er disse datafilene hvis du ikke har tilgang til applikasjoen som trengs for å lese det? Heldigvis kan dette nå være en del av fortiden siden det nå har kommet flere bærbare applikasjoner tilgjengelig som kan kjøres fra minnepinnen uten å bli installert på PC’en du bruker. Så nå kan du bære rundt på både datafiler og applikasjonene du trenger for å få de til å samhandle - alt du trenger en PC og du er klar.

Bærbare applikasjoner som kjøres rett fra minnepinnen har en rekke fordeler - de trenger ikke installeres som en tradisjonell applikasjon siden de kjøres rett fra minnepinnen, de kan konfigueres til å lagre alle dine instillinger og konfigueres på minnepinnen slik at de oppfører seg likt på alle datamaskiner du bruker dem på. De kan også brukes til å fremheve dine personverninnstillinger ved å konfiguere dem til ikke å legge igjen noe spor etter deg på datamaskinen du anvender.

Hvorfor ikke utforske alternativene videre ved å besøke sidene under for å finne ut hvordan du kan få din minnepinne til å jobbe hardere for deg.

www.portableapps.com
www.pendriveapps.com


Nå kan du bære rundt på alle dine applikasjoner på en liten minnepinne

Et lite utvalg av typene bærbare applikasjoner du har tilgjengelig

flashbay Forfatter: Dave Barret
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Jamal | 20 Apr, 2020
PC Application on USB Drive especially os for Window and Linux or open source
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.