Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Den ultimate mini USB: Halo minnepinne

I løpet av de siste 6 månedene har Halo minnepinnen økt i popularitet. Av Flashbays varierte produktsortiment, så er Halo minnepinnen en av våre nylige kreasjoner og vi er veldig stolte av å se at denne utrolig kompakte mini minnepinnen har blitt en av denne månedens bestselgere. 

For noen få år siden, hadde en typisk minnepinne lignende dimensjoner som en lighter og vi aspirerte til å utvikle et produkt som brøt med denne konvensjonen.

Å designe en liten minnepenn er ikke så vanskelig, men de fleste mini-minnepinner på markedet er veldig trege lese/skrive evner på grunn av begrensninger på de små komponentene. 

Det flotte med Halo-modellen er at på tross dens lille størrelse, så er dens lese/skrive hastighet like god som større minnepinner og tilbys med en maksimum kapasitet på hele 16GB!

Selv om Halo mini USB'en har et veldig kompakt design, så er det fortsatt masse plass hvor du kan fototrykke eller gravere din logo, hvilket forsikrer at ditt budskap er tydelig synlig på begge sider. 

Den virkelig festlige delen av Halo er LED lyset som skinner gjennom kantene på enheten som gjør at den skaper en iøynefallende glorieeffekt når den er koblet til en PC. Vi tilbyr deg et utvalg av LED lys for at det best mulig skal matche din merkevare og gir virkelig et egendefinert utseende.

Når et produkt øker i popularitet er det er fantastisk kompliment til vårt design- og ingeniørteam som da vet at de har tikket av de riktige boksene. Så tusen takk, Halo, for at du har føyd deg inn i rekken av våre "All-Star" produkter.


Du kan sjekke ut vår Hovedside for Halo minnepinnen her.


Halo henger med Mac book

LED-farger tilpasset din logos farge!

flashbay Forfatter: James Appleton
2 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Edward | 15 Oct, 2010
On the fast track, indeed. Ordered the product 7 days ago and just got it today.
Thanks Flashbay!
Ferdinand , Flashbay | 15 Oct, 2010
You're welcome, Edward :)
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.