Twister

Blogg 7 faktorer å vurdere når du velger salgsfremmende minnepinner

image of USB flash devices for promotionsBedrifter i alle størrelser er i dag  på utkikk etter unike og kostnadseffektive måter å fremme sine virksomheter.

I de senere årene har logo-merkede minnepinner blitt populære og effektive salgsfremmende verktøy for mange virksomheter. På grunn av sin popularitet, har antall leverandører som selger dem også vokst dramatisk.

Minnepinner kommer i alle former, størrelser, lagringskapasitet, stiler og kvalitetsnivå. Før du iler ut og gjør en bulkinnkjøp av merkevare minnepinner, bør du vurdere og evaluere disse faktorene for å hjelpe deg til å velge riktige minnepinner for dine reklamebehov
:

(1) Kvalitet

Kvaliteten på produktene er den viktigste faktoren når du skal velge minnepinner for å fremme dine virksomhet. Markedet myldrer med leverandører som gir lav kvalitet, med mange produkter helt uegnet for datalagring.

Lav kvalitet minnepinneprodukter er vanligvis laget av produsenter i Kina som tar snarveier eller følger skruppelløse produksjonpraksis for å senke kostnadene.

Det å gi bort promoterende produkter av lav kvalitet vil føre til en skuffende kundeopplevelse og er en sikker måte å skade bedriftens merkevare image på. For å sikre at du får den beste kvaliteten, så bør du vurdere disse faktorene vedrørende produsentens prestasjoner:

  • Kvalitet på Minne Chip (inne i minnpinnen) - Minne kommer i forskjellige kvaliteter, de varierer lese- og skrivehastigheter, samt oppbevaringsevne. For den beste kvaliteten, vært sikker på at leverandøren bare bruker nye, klasse-A NAND-minne fra etablerte komponentleverandører som Samsung, Hynix, Intel og Micron. Vokt dere for leverandører som tilbyr en virkelig lav pris. De kan ha brukt lav kvalitet og lav hastighet eller resirkulerte komponenter.
  • Metall- vs. plastring for nøkkelringfeste - En metallløkke på enden av minnepinnen er er å foretrekke fremfor en plastring hvis du har tenkt å feste minnepinnen til et nøkkelknippe. En plastring er utsatt for ødeleggelse, selv etter moderat bruk.
  • Tilpasning av hetten - Mange modeller har et løst og dårlig lokk, som kan være irriterende.
  • Utskriftskvalitet - En standard skrapetest kan avgjøre kvaliteten på utskriften. Hvis utskriften flasser av, er det et sikkert tegn på dårlig utskriftskvalitet.
  • ISO 9001:2008 sertifisering - ISO 9001:2008 er en standard for kvalitetsstyring. Leverandører som har ISO 9001:2008 sertifisering har vist seg å tilby produkter med høyere kvalitet og pålitelighet.

(2) Rask Behandlingstid Turn Around Time

Hvis du trenger en pålitelig minnepinne med logo i løpet av kort tid, bør du vurdere leverandørene som har egne produksjonsanlegg. Enkelte leverandører bruker tredjeparts produsenter ordregjennomføring er ute av kontroll. Leverandører som har egne produksjonsanlegg kan vanligvis garantere en behandlingstid på 6 dager eller mindre fra formell ordrebekreftelse til levering.

(3) Forskjellige stiler

Ulike modeller av minnepinner med logo
Different models of customized USB flash drives

Minnepinner kommer i forskjellige stiler som passer din smak og markedsføring formål: roterende, skyvende, kort, penner, halssnorer og armbånd er de mest populære alternativene.

(4) Logoprinting og graveringsmuligheter

Lasergraving på minnepinner
laser engraving of USB flash drives

Logotrykking og gravering kan gjøres på ulike måter, inkludert silketrykk, fotoutskrift og laser gravering. Hver metode er bedre egnet for et bestemt produkt og materiale.

(5) Lagringskapasitet

Minnepinner har en utrolig lagringskapasitet! Lagringskapasitetene kan variere fra 1GB til hele 64GB eller mer! For å ha en idé om hvor mye lagringsplass du trenger, tenk på dette: en MP3-fil opptar rundt 4-8MB. En utskriftsvennlig bildefil er rundt 2-3MB. En musikkvideo opptar ca 50-100MB, avhengig av komprimering som brukes.

Merk: 1024MB = 1GB.

(6) Dataservice og Løsninger

De følgende datatjenester og løsninger kan tilbys av de fleste leverandører: forhåndsopplasting av data, USB AutoRun, USB File Lock/Dual Zone og Volume Label.

  • Forhåndsopplastning - Her er noen vanlige typer filer som kan være forhåndsinstallert for deg: presentasjoner, produktkataloger, PDF brosjyrer, programvare, videoer osv.
  • AutoRun - AutoRun-funksjonen gjør det slik at forhåndsinstallerte data, for eksempel en presentasjon, kan starte automatisk når brukeren plugger en tilpasset minnepinne  til en datamaskin.
  • Fillås- Hvis du vil forhindre at dine data skal bli slettet ved et uhell, er fillås funksjonen er flott å ha.

(7) Tilbehør

USB-tilbehør er gode supplement til produkter og kan legge det lille ekstra til din promotering. Tilbehør inkluderer emballasje og bokser, lanyard halsbånd, nøkkelringer og mye mer.
Firmaets logo og næringslivbudskap er en av de kraftigste salgsfremmende verktøy.

Tilbehør for minnepinner
accessories for USB flash drives

Ved å vurdere de ovennevnte faktorene nøye, vil du ha nok informasjon til å velge en pålitelige leverandører av minnepinner med logo som kan møte dine forventninger og behov.

Blant de mange leverandører som tilbyr minnepinner med logo, så er Flashbay  en av de få minnepinneleverandørene som oppfyller over 7 kvalitets og servicekriterier.


flashbay Forfatter: Peter Cardin
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Joel | 07 Oct, 2015
Thanks for listing out these factors for us. You're right about flash drives having huge storage capacities. I was able to keep my entire semester's work on a USB drive during my junior year of college, and I barely scratched the surface of what it could hold. I agree with this one 100%.
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.