Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Flashbay Limited og Dasan International Network

Flashbay Limited (www.flashbay.no) annonserte i dag sin støtte til Dasan International Network (DIN) på Sungkyunkwan University (SKKU), Seoul, Republic of Korea.

Under betingelsene i avtalen, så vil en av Europas største leverandører av digitale lagringsløsninger slå seg sammen med DIN i sitt bud om å arrangere Harvard Project for Asian and International Relations 2009 Academic Conference (HPAIR) i den Koreanske hovedstaden.

Som en av talerene ved signeringssermonien i Hong Kong, Karl-Phillp Schlossstein, Flashbays administrerende direktør utrykket sin tillit i Dasan International Network. "Vi i Flashbay deler troen på motivasjonen og snarrådigheten av DINs lederskap og vi er henrykt over å alliere oss med deres tiltak for å konkurere med andre tilbydere for HPAIR 2009 konferansen. HPAIR er et event i verdenskalsse og Sungkyunkwan University med sine stolte 600 år med historie er den riktige lokaliseringen for eventet."

I sin respons roste presidenten av Dasan International Network, Sung-won Han, bedrifters rolle i sosiale ansvarsaktiviteter. "Å triple bunnlinjen av lederskap i dagens verden er et kraftfullt budskap til kunder og ansatte. Vi er takknemlige for Flashbays generøse støtte hvilket vil fremme vår mulighet til å vinne tillitten fra HPAIR lederskap i Cambridge, Mass. Vi er nå på vei til nominasjon som verten for ett av verdens fremste studentkonferanser."


flashbay Forfatter: James Appleton
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.