Twister

Blogg Flashbay og EBS alumni tiltrekker førsteklasses Kinesiske studenter til Tyskland

Flashbay Limited (www.flashbay.com) og EBS Alumni lanserte i dag Flashbay EBS Alumni Kina Stipendet for å la flere førsteklasses studenter fra Kina erfare fordelene ved en EBS-utdannelse. Dette føyer seg til en imponerende rekke av internasjonale stipendiatprogrammer tilbytt av ESB alumni.

Karl-Phillip Schlossstein, direktør og grunnlegger av Flashbay, ønsket velkommen det nye samarbeidet: "Flashbays svimlende vekst på 20 %, år etter år, er i stor grad takket være operasjonell dyktighet på vårt produksjonsannelgg i Shenzhen. Med våre R&D evner som nå slår an lokalt og økende grad av kinesiske kunder som nå foretrekker vårt produkt, så følte vi at vi måtte gi noe tilbake til Kina. Flashbay EBS Alumni Kina Stipendet, drevet av EBS Alumni Kina kontoret, er en fantastisk måte for et globalt selskap som oss å demonstrere vår dedikasjon til Kinas kontinuerlige utvikling."

Under vilkårene for EBS Alumni Kina Stipendet, så vil studentene bli forsynt med en tur/retur flybillett til Tyskland, et generøst måntlig beløp lommepenger og betalte praksisplasser hos Flashbay.

"EBS alumni har en lang tradisjon med lederskap gjennom partnerskap. Vi er veldig fornøyde med at Flashbay slår seg sammen med oss ved å levere et nytt kvalitetsstipend for Kina – et glabalt prioritert marked for Flashbay og for EBS alumni", sa Martin Hess, formann i EBS alumni.

Flashbay Limited er Europas ledende leverandør av minnepinner med logo og spesialiserer seg på on-demand produksjon av spesiallagde IT hardware og forbruker elektronikk for en bred kundegruppe. Med hovedkvarter i London og med kontorer i Shanzhen, Kina and Santa Clara, CA, United States, så serverer selskapet Fortune 500 bedrifter, internasjonale organisasjoner og mange små- og mellomstore bedrifter i Europa, Nord  Amerika og Kina. Flashbay er stolt over å ha vært et karbonnøytralt selskap siden 2008.

Et non-profit og skattefri forening under Tysk sivilrett, EBS alumni er den offisielle alumni klubben for European Business School International University (EBS, www.ebs.edu), et av Tysklands fremste handelshøyskoler. Alumnien sørger for mer enn 200,000 Euro (300,000 USD) hvert år i studentstipend og organiserer høyprofilerte seminarer, gjevnlige medlemstilstelninger og debatter. Siden vårt begynnelse i 1980, har vi donert titalt 10 millioner USD til EBS og i 2008 leverte vi alene ut syv stipend til kinesiste studenter, hvilket gjorde det mulig for dem å dra nytte av en kvalitetsutdanning i utlandet. Ut i fra forskning gjort av den nylig etablerte EBS Alumni Institute, så har vi også utviklet oss tilen viktig talkmann for globaliseringen av læring, forskning og livslang læring i Tyskland og til og med over landegrenser.


flashbay Forfatter: James Appleton
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.