Twister

Blogg Forbedre salget med logomerkede USB-gaver

Finanskrisen har virkelig satt sine spor de siste 18 månedene. For bedrifter over hele verden har denne økonomiske krisen bydd på store utfordringer. 

For mange har det rett og slett vært en kamp om overlevelse, mens for andre har det handlet om nye måter å finne kreative og innovative måter å gjøre forretninger på. Og for mange har det, og er fortsatt, en pågående kamp.

Bedrifter er nødt til å bli smartere i sine markedsføringstaktikker og for mange små- og mellomstore bedrifter er aggressive og dyre markedsføringskampanjer i stadig økende grad blitt erstattet med skarpsindig taktikker i kampen om å overleve, og helst øke salget.

En diskré måte å få din bedrifts budskap ut, og optimalt også øke salget, er å benytte seg av logomerkede minnepinner som bedriftsgaver. Spesialdesignede minnepinner er et enkelt og kostnadseffektivt konsept, perfekt tilpasset til å gis ut gratis til ansatte, kunder og klienter, som en del av ditt firmas salg og markedsførings tiltak. De er ekstremt verdifulle og det perfekte verktøyet for å levere både ditt merkebudskap og annen tilhørende informasjon. 

Bortsett fra den øyeblikkelige effekten av å motta et kvalitetsmerket apparat, så sitter mottakerne igjen med et produkt som de vil dra nytte av i mange år fremover og hver gang de bruker den, så eksponeres din bedrifts logo og merkevarebudskap. 

Hvilken bedre måte kan det være for å holde din bedrift friskt i minne hos dine klienter og kunder? Lenge etter at andre bedriftsgaver er kastet bort, så vil din logomerkede minnepinne fortsatt være daglig i bruk. 

Gjentatt eksponering vil forsikre at ditt budskap har ønsket effekt, enten det er for å øke salg eller forbedre forholdet til dine klienter. Husk på dette neste gang du trenger et promoterende verktøy: hvor mange ganger vil din mottaker bruke din gave og bli eksponert for ditt budskap?

I de fleste tilfeller vil dette nummeret være skammelig lite - dele ut forbruksprodukter er akkurat som å kaste vekk hele markedsføringsbudsjettet ditt. I stedet kan du investere i minnepinner med logo, noe som gir dine kunder og klienter et produkt de vil finne ekstremt nyttig.


flashbay Forfatter: James Appleton
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Scott Bartlett, Hard Rock Cafe | 08 Nov, 2010
Very Interesting?  I am an Manager at Hard Cock Cafe and am over all events that are booked.  Might be interested in such a product as a giveaway/promotional item.

Look forward to hearing from you in regards to pricing and availability.
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.