Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Kule ting man kan gjøre med en minnepinne

image of USB flash devices for small business promotionalsI disse dager, er minnepinner er så tilstedeværende som mobiltelefoner. Samtidig som prisene senkes og størrelsen blir mindre og mindre, bruker flere og flere mennesker dem til å lagre filer og å kopiere/overføre filer fra en datamaskin til en annen.

I tillegg, har de masse lagringsplass! Men deres bruk er ikke begrenset til bare å kopiere og overføre filer. Minnepinner har en rekke andre bruksområder som du kanskje ikke vet om.

Her er en liste over 10 kule ting du kan gjøre med minnepinner:


(1) Lagre viktig informasjon og filer

Hvis du laster dataene du vil ha på en minnepinne og legger den vekk i en romtemperert miljø, så vil stasjonen fremdeles fungere og din informasjon vil fortsatt være intakt i opptil 10 år senere. For å være på den sikre siden, anbefales det at du lager kopier av filer i 2 separate minnepinner i tilfelle en av dem svikter uventet.

(2) Promoter din virksomhet og øk din varemerkeeksponering

Å bruke minnepinner med logo er en kreativ og kostnadseffektiv metode for å markedsføre virksomheten din. Ved å gi ut gratis minnepinner trykt med din logo og forretningsinformasjon på messer, konferanser eller andre begivenheter, så får din bedrift stor merkevareeksponering hver gang dine kunder eller potensielle kunder bruker minnepinner. Siden minnepinner har mange praktiske bruksområder, bruker folk dem mye!

Bare sørg for at minnepinnene har både din
bedrifts logo og slagord, samt web-adresse trykket på dem. Hvis din bedrift ikke er kjent, er din logo ikke nok til å formidle nøyaktig hva din bedrift gjør. Å ha et slagord bidrar til å minne folk hva din bedrift gjør og hva er spesielt med din bedrift.

I tillegg kan du selv forhåndsopplaste dine presentasjoner og budskap, i tillegg til å få dem til og kjøres automatisk når brukerne setter minnepinnen
inn i datamaskinen.

(3) Promotere dine ferdigheter

Hvis du er en grafisk designer, web-designer, musiker, artist, eller en hvilken som helst annen profesjonell som vil promotere dine ferdigheter; hvorfor ikke last opp din portefølje på en USB-stick? Når muligheten byr seg, kan du øyeblikkelig imponere dine potensielle klienter ved å vise ditt beste arbeid og smakebiter.

(4) Distribuere skolenotater og pensum til studenter

Skoler og universiteter sløser mye papir på å distribuere skolenotater og pensum til studenter. Hvorfor ikke lagre alle notater og pensum på en minnepinne og gi dem til studentene?

(5) Promotere nye produkter

Lansering av et nytt produkt bringer mye spenning i et selskap. For å generere buzz og få dine kunder spente på å lære om ditt nye produkt, kan du sende dem gratis prøver på ditt nye produkt sammen med en minnepenn lagret med dataark, presentasjoner og bestillingsskjemaer.

(6) Frittstående applikasjoner

Viste du at man kan kjøre frittstående applikasjoner rett fra din minnepinne uten behov for installeringer? Disse programmene inkluderer email, spill, anti-virus programmer, kalendere, Windows verktøy, og mye annet. Sjekk ut Portableapps.com, PenDriveApps.com og Snapfiles.com for en liste over gratis programmer du kan bruke på dine USB-penner.

(8) Effektiviser ditt system

Hvis du opererer med Windows Vista eller Windows 7, kan du aktivere Windows ReadyBoost med din minnepinne for å effektivisere ditt system. Når den er aktivert, vil lagringskapasiteten på din minnepinne fungere som en ekstra buffer.

Siden minnepinner har høyere lese/skrive-hastighet enn harddisker, så kan ReadyBoost gi ditt system stor forbedring. For å lære hvordan man setter opp din minnepinne med Windows ReadyBoost, se denne artikkelen: “What is Windows ReadyBoost.”

(9) Sikre din datamaskin med Predator

I stedet for å sikre din PC med et passord, så kan du bruke din minnepenn og Predator applikasjonen (http://www.montpellier-informatique.com/predator/en/index.php) for å låse opp PCen din. Predator låser maskinen din når du er borte, og når du returnerer er det bare å plugge inn minnepinnen din inn i USB-porten og din PC låser seg opp.

(10) Gi dem til bryllupsgjester

Jeg vet om par som sliter med å finne på ideer til gaver til gjestene i bryllupet. Jeg har mottatt min andel av gaver som vanligvis ender opp i søpla etter at jeg kom hjem (ikke si det til mine gifte venner!). Noen av disse kan være ganske harry også.

Hvis du vil være kreativ og gi dine gjester noe som er anvendelig, hvorfor ikke gi dine gjester en minnepinne med deres navn og bryllupsdato på dem?
I tillegg, kan du forhåndsopplaste minnepinner med dine favorittbilder fra bryllupet og romantiske sanger. Du vil garantert muntre opp dine gjester med en unik og nyttig gave!

Som du kan se, har minnepinner mange bruksområder! Det er sikkert også mange andre bruksområder som ikke er listet opp her. Har du noe du vil legge til? La meg få vite dine tanker og ideer i kommentarfeltet under.


flashbay Forfatter: Peter Cardin
4 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
exercie bike reviews, google | 02 Jan, 2012
Glad to read this blog! Keep it going!
Jennifer Truong | 28 Aug, 2018
It’s a nice post and I was looking for this information. This will be very helpful to me. So, thank you so much for it.
PatrickKardy , google | 06 Sep, 2018
Hello
Kelly Pappish | 31 May, 2019
You forgot about making one bootable.
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.