Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Oppdag vår Light minnepinne og skinn sterkere enn dine konkurrenter!

Vi i Flashbay lanserer stadig flere flere modeller av minnepinner for bruk til promotering til vårt økende utvalg.Denne måneden er vi stolte av å introdusere vi vår nyeste eksklusive design Light minnepinne.

Vi i Flashbay lanserer  stadig  nye promoterings minnepinner og  tilbyr våre kunder et stadig bredere produktspekter. Denne måneden  introduserer vi Light minnepinne, vår nyeste spesial design som vi er veldig stolte av her i Flashbay. La oss begynne med navnet: Light minnepinnen er rikig oppkalt etter sin viktigste eiendel: en LED lommelykt integrert i minnepinnens kropp. Vi har allerede presentert en serie av spesielle multi-funksjonelle minnepinner, med alt fra USB-penner og USB-armbånd til slipsnål-minnepinner, Light modellen er enda en unik og allsidig tilpasset minnepinne som vi slipper til verden.

Med sine 2 trykkflater, som hver kan romme informasjon som logo, nettside adresse eller minneverdig firma bilde som du ønsker å bli assosiert med merkevaren. Begge farge trykkflatene har en kuppel som beskytter og  myker USB skallets overflate.

Light Custom USB Drive


De to trykkflatene trenger bare en skånsom klem for LED-lys å lyse,  noe som gir en fysisk tilkobling til din merkevare. Når den brukes bare 10 minutter om dagen, vil LED-lysets batteri vare i over et år! Light minnepinnen er en lett og kompakt bedrifts gave å gi bort i en passende anledning. Noen minnepinner  har en tendens til å være litt tung og tungvint å bære rundt på en nøkkelring. Med Light minnepinnen, som veier mindre enn 11 gram, kan du føle deg trygg på at de mest verdsatte kundene eller ansatte vil holde på minnepinnen lenge.


flashbay Forfatter: Peter Cardin
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Tara , google | 13 Apr, 2012
A magazine theme would make ur blog look nicer :)
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.