Twister

Blogg Minnepinner som bedriftsgaver

Firmaarrangementer handler om å formidle informasjon om virksomheten din, enten du presenterer til interne medarbeidere eller eksterne kunder og klienter.

Stilige presentasjoner kan få frem budskapet gjennom dagen og fargerike brosjyrer kan la deltakerne få tilgang til relevant informasjon på et senere tidspunkt, men i disse dager er det noe kjedelig ved tilnærmingen. I denne stadig mer teknologidrevne verden vi lever i, så forventer folk mer.

Minnepinner er midt i blinken, og tilbyr en kostnadseffektiv måte for deg å dele rikelig med multimedia og digitalt innhold til alle som deltar på din bedrifts arrangementer. Nå kan du dele lysbildene fra presentasjonen, vise videoer av dine produkter og tjenester i stedet for sider med tekst. Og hvis du i tillegg ønsker å dele tekstdokumenter, så kan dette kan også gjøres i digital format slik at du kutter ut den dyre og tidkrevende trykkeprosessen.

Du vil at ditt bedriftarrangement skal ha en varig innvirkning og en positiv effekt på din virksomhet. Å gi deltakere merkede minnepinner som er forhåndsopplastet med avgjørende informasjon om virksomheten kan hjelpe deg til å oppnå disse målene. Pågående merkevareeksponering fra gjentatt bruk av enhetens levetid vil sikre at selskapet forblir friskt i minne til alle som deltok på arrangementet.

Neste gang du planlegger et bedriftarrangement, så vurder tilnærming konkurrentene dine kan ta. Hvis du deler ut en minnepinne med logo spekket med nyttig informasjon og de ​​deler ut en glanset brosjyre hvem tror du vil gjøre det beste inntrykket?

Se hele vårt sortiment i dag, vi har modeller for enhver smak - det eneste som mangler er din bedrifts logo.


flashbay Forfatter: Dave Barret
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Bill King, Farmacos Continentales | 02 Mar, 2012
I am looking for 100 USBs with our company logo on them to give away at a corporate event at the end of April.  Would you be able to send me prices?
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.