Twister

Blogg Reklamer for din skole med logomerkede minnepinner

students studying

Når vi nærmer oss slutten av sommeren, begynner mange studenter å forberede seg på et nytt skoleår. For tilbakevendende studenter er en følelse av begeistring av å se skolevenner igjen.

Men for noen av de nye studentene kan det være nervepirrende å befinne seg i et nytt miljø og for noen er det første gang de er vekke fra familien.

Jeg husker tydelig hvor stresset og nervøs jeg var i løpet av de første ukene av  Universitetet. Sammenlignet med Videregående, var Universitetet 100 ganger større! Selv om skolekontoret hadde sendt meg noen kart som en del av velkomstpakken, så kartet alt for komplisert ut. Siden aldri var medlem av speidern, var jeg ikke så god på å lese kart.

I tillegg visste jeg ikke mye om byen eller de forskjellige kursene, studentklubbene, sosiale klubber som Universitet kunne tilby.

Idag, derimot, kan Høyskoler og Universitet hjelpe nye studenter med å bosette seg  og gjøre seg kjent ved å sende studentene en logomerket minnepinne. De kan opplade minnepinnen med nettsider, 3D campus, bykart, filmer, skjemaer og andre dokumenter eller store mediafiler som kan hjelpe studentene med å familisere seg med skolen og byen.

Ulike måter universitet og skoler kan bruke minnepinner

På grunn av dens fantastiske lagringskraft, kompakte størrelser, lave kostnad og stilige design, har bruken av minnepinnen eksplodert de siste årene. Skoler og Universitet kan kjøpe minnepinner personifisert med skolens logo eller maskot i store kvantum og bruke de på mange ulike måter.

Her er de forskjellige måtene studenter, lektorer og skoleadministrasjonen kan bruke minnepinnen på:

  • For Studenter til å Forvalte Skolearbeid– Ved å lagre pensum, notater og hjemmelekser på minnepinnen, kan studentene nå ha en lettvint metode for å få unna skolearbeidet.
  • Rekruttering – Minnepinner som er personifisert med skolens logo og oppladet med oppmeldingskjema, promofilmer og presentasjoner, kart over campus og annen informasjon er fantstiske rekruteringsverktøy for høyskoler og universitet. Du kan dele de ut på "åpne dager" eller sende de ut via post.
  • Gaver til nyutdannede –Minnepinner utgjør en flott gave for nyutdannede. Du kan lade opp minnepinnen med en digital årbok, hendelsesforløp, donasjonsinformasjon og annen informasjon for å få de nyutdannende til å fortsatt være i kontakt med skolen.
  • For Pengeinnsamling - Personifiserte minnepinner er også veldig populære for pengeinnsamlinger for skoleklubber og andre studenttilstelninger.

Idèrik og kul minnepinne som studentene vil elske

Om du leter etter en finurlig, nyttig og kul minnepinne for å promotere din skole og for å begeistre dine studenter og fakultetsmedlemmer, sjekk ut disse minnepinnene:

USB-penn med helt ny magnetisk mekanisme
USB Flash Pens with innovative magnetic mechanism

Twister series
Twister USB Drives

Minnepinne Flaskeåpner
USB Bottle Openers

USB-nøkkel
USB Key

Kinetic series
Kinetic USB Drives


flashbay Forfatter: Peter Nguyen
3 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Matt Lowe, Lowe Promotions | 24 Jun, 2012
Promotional flash drives are the best thing going right now. People tend to either not sure, or simply throw away the cheap promo pens that so many companies love to give away. People just love flash drives though.
Mian , Poplar River School | 03 Mar, 2021
We were looking to have branded flash drives for our school. Can you please send more information?
Thanks
Chris , Flashbay | 04 Mar, 2021
Hi Mian,

Thanks for getting in touch. We'll send you our model options along with prices and branding information shortly.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.