Twister

Blogg Unike produkter til pengeinnsamling for skoler, klubber og kirker

unique fundraising products ideas

Er du lei av å vaske bil, selge vafler, og gjøre de samme kjedelige innsamlingsaskjoner for å tjene inn penger til skolen din, klubben eller kirka? Ser du etter unike ideer for produkter til pengeinnsamling for å tjene mer til skolen din, klubben eller kirka?

I tidligere firmaer hvor jeg har jobbet, ble jeg stadig trakassert av mine medarbeidere for å kjøpe ubrukelige pengeinnsamlingsgjenstander. Det var enten en sjokolade eller noe nips jeg aldri brukte. Jeg skulle ønske de kunne tilby mer praktiske ting som jeg liker og kan faktisk ha bruk for!

Unike produkter til pengeinnsamling som er brukbare og populære

Hver gang jeg går på en messe eller en tilstelning, ser jeg alle slags promosjonelle gi-bort-produkter. I det siste har logo minnepinner vært det heteste promosjonelle produktet.

De blir brukt av firmaer og organisasjoner over hele verden, både til messer og gi-bort eventer. Folk elsker de og bruker de til å lagre data eller å dele/overføre digitale filer på en daglig basis i mange år.

Siden folk flest betaler gladelig for disse nyttige tekniske hjelpemidlene, er de det perfekte produkt  for pengeinnsamling. Du kan definitivt tjene betydelige summer til innsamlingsaksjonen med disse populære enhetene.

Minnepinnemodeller for pengeinnsamling

Capless Twister Minnepinne
Twister USB Drives

Minnepinne Flaskeåpner
USB Bottle Openers

Minnepinne Keys
USB Key

Kinetic Minnepinne
Kinetic USB Drives

Du har et vidt spekter av valgmuligheter for stil og modell av minnepinne. Noen av de mest populære modellene inkluderer minnepinne-penner, minnepinne med flaskeåpner, minnepinne av lær, minnepinne av tre, kredittkortformet minnepinne, nøkkelformet minnepinne eller et USB-armbånd, samtlige med lagringskapasitet til opp til 16GB. Den mest populære lagringsstørrelsen er 2GB minnepinne.

Du kan til og med personifisere minnepinnen ved å printe eller laser gravere din skole, kirke eller klubbs logo på den.

I tillegg om du ønsker ekstra tilbehør, finnes det presentasjonsbokser, magnetiske bokser, halsbånd, listerpakninger / “detaljsalgspakker" eller nøkkelringer for å gjøre minnepinnetilbudet til pengeinnsamlinger enda mer attraktivt.

Ved å jobbe med en kjent minnepinneforhandler som Flashbay, kan vil hjelpe deg med å velge den beste minnepinnemodellen og lagringskapasitet for ditt budsjett og gi deg en virtuell prøve for å vise deg hvordan logoen blir seende ut på produktet. Vi kan til og med laste opp minnepinnen med filmer, bilder, eller hvilket som helst dokument for å promotere dine organisasjoner.

Gi din innsats til pengeinnsamling et løft ved å selge minnepinner

Så neste gang du skal samle inn penger til et veldedig formål, har du nå et populært og stilig produkt som folk blir begeistret for å kjøpe. Du sitter ikke lenger fast mellom de kjedelige kakene, t-skjortene, stearinlys osv. som alle selger!

>>Sjekk ut alle minnepinnene for Pengeinnsamling nå!<<


flashbay Forfatter: Peter Nguyen
2 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Norman Cairns | 14 Aug, 2019
request a quote for about 75 pen drives to send music to choir members .  Charity choral concert in aid of local hospice
Chris , Flashbay | 15 Aug, 2019
Hi Norman,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.