Twister

Blogg MLC-utvikling og høykapasitets NAND Minne

For å si det enkelt multi-level cell (MLC) minne støtter lagring av større mengder data på en minnebrikke i samme fysiske størrelse, men på en mer økonomisk måte enn single-level cell (SLC) minne. Selvsagt er det avveininger som skal gjøres, men det er en god ting å ha muligheten til å kunne veie opp kostnadene vs ytelsesfordeler av begge teknologier og velge den mest passende for en aktuell anvendelse.

SLC gir høyere ytelse, kan operere ved høyere temperaturer og varer lengre enn motparten, men det kommer på rundt det dobbelte av prisen for samme minnekapasitet. Det viktigste å vurdere når man sammenligner de to teknologiene er hvordan enhetene faktisk vil bli brukt. Hva er de viktigste funksjonene og egenskapene som du ville være villig til å betale ekstra for?

Forestill deg at du bygger en høyytelses server og leter etter en solid state drive (SSD). Du trenger hastighet og pålitelighet. Servere blir varme så det kan være at du er interessert i en stasjon som tåler høye driftstemperaturer.

Server komponentene er relativt dyrt, og maskinen vil utføre en viktig funksjon så kostnaden er mindre av en bekymring. I dette tilfellet ville du mest sannsynlig investere i en enhet som inneholder SLC-minne.

Nå forestill deg at du ønsker å kjøpe en USB-minnepinne. Det er viktig at den er pålitelig som det vil holde på arbeid ditt og personlige filer, og du vil at det skal operere med rask hastighet slik at den ikke senker arbeidsflyten din.

Du vil også gjerne at det skal være liten og lett, slik at du kan bære den med deg mesteparten av tiden og ideelt sett at den ikke er svært kostbart. I dette tilfellet er du nesten sikker på å velge en minnepinne som inneholder et MLC-minne.

Det viktigste å huske er at ord som "pålitelig" og "rask" bety svært forskjellige ting i ulike sammenhenger.

Trenger du å betale dobbel pris for tilsvarende kapasitet på en SLC-enhet slik at du kan overføre dine personlige bilder til din minnepinne med samme hastighet som en profesjonell server ville operert, eller er du mer opptatt av å få så mye lagringsplass som du kan for en gitt pris slik at du kan bære flere av bildene med deg?

Er det mer enn nok at du kan overskrive hele innholdet i minnepinnen hver dag i gjennomsnittlig syv år før den ville vise tegn til å trenge en erstatter?

Hos Flashbay ønsker vi å balansere ytelse og økonomi på en måte som passer best for våre kunder.

Derfor finner du hos oss en kombinasjon av nye klasse A minnebrikker med høye hukommelseskontroller til å produsere produkter som ikke bare møte våre kunders høye krav til ytelse, men også passer deres budsjetter. Ved nøye å optimalisere hvert stadium av design- og produksjonsprosessen sikrer vi at vi får beste resultater overhodet mulig fra våre utvalgte komponenter.

For eksempel; alle våre produkter av passende kapasitet vil støtte Windows ReadyBoost - noe som vi er stolte av, og som ikke ville være mulig hvis vi ikke brukte det beste utvalget av komponenter.


NAND flash-minne med høy kapasitet

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.