Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Vi designet Kinetic minnepinnen kun for deg!

For noen måneder siden spurte vi vårt talentfulle team med designere om å ringe til våre kunder og spørre dem hva slags minnepinnedesign de ville elsket, for så å komme opp med nye og innovative produkter for å møte deres ønsker. 

Etter å ha snakket med hundrevis av våre kunder, alt fra markedsførere og innkjøpere til skolerektorer og IT-ansatte, så slo vi sammen de beste konseptene og holder nå på å virkeliggjøre dem. 

Etter en lang og intensiv prosess, kan vi i dag stolt introdusere Kinetic serien. 

Eksklusivt designet av Flashbay, Kinetic minnepinne eliminerer behovet for et lokk ved at den utnytter en unik skyve- og klikkmekanisme. Ved å klikke minnepinnen inn i åpningposisjon, låses den på plass med USB-kontakten ute og klar til å plugges inn i datamaskinen. 

Ved å klikke en gang til, returnerer den til lukket posisjon og beskytter USB-kontakten fra omgivelsene den ellers hadde blitt eksponert for. Klikkmekanismen gjør det til en super og avhengighetsdannende promoterende gave. Jeg har en på pulten min og klarer rett og slett ikke å slutte leke med den.

Kinetic serien prøver ikke å være overkomplisert - det er en enkel løsning og det er nettopp dette som gjør at den funker så  bra. Den integrerte nøkkelringen gjør den enkel å feste til en halssnor eller nøkkelknippet, og kroppen på minnepinnen kan screen printes med din bedrifts logo med opp til 4 farger.

Hvis du leter etter et intelligent design og en unikt minnepinne, så er Kinetic minnepinnen definitivt verdt å ta en titt på!

Våre kunder liker virkelig Kinetic minnepinnen

Kinetic Seriens regnbue - våre standardfarger

Vi kan også pantone matche dekselet i hvilken som helst farge du ønsker

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Stevan | 21 Apr, 2012
Need to make 3000 pcs pen drives Kinetic series 4Gb
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.