Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Minnepinner med fototrykk

Vi tilbyr 4 forskjellige typer trykk metoder på våre minnepinner. Avhengig av hvilken modell du ønsker kan du velge mellom screen print, laser gravering, embossing eller fototrykk. Vår siste blogg post er om fototrykk og hvordan det kan få minnepinnene din til å skille seg ut.

For øyeblikket har vi 4 modeller med fototrykk. Wafer, Light, Trix og Fin. Hver modell starter med et blankt ark hvor vi trykker ditt bilde ved hjelp av fototrykk metoden.

Fototrykk gir deg muligheten til å kombinere din logo med et veldig detaljert bilde. Bildet kan være et av dine egne eller du kan hente et fra et bildebibliotek som iStock.

Som du kan se fra eksemplene under gir denne trykkmetoden rom for mye kreativitet. Og vi er her for å hjelpe deg naturligvis.

Trykkmetoden
Slik som desktop printing bruker fototrykk teknikken en kombinasjon av 4 farger kjent som CMYK i forskjellige mengder. Resultatet er et svært detaljert bilde som blir trykket på minnepinnens trykkområde. Vår Light og Fin modell er dekket med en plastikk dome og våre Wafer og Trix minnepinner er dekket med et gjennomsiktig lag, dette beskytter designet fra skraper og hakk.

Lyst på et tilbud?
Fyll ut vårt få tilbud skjema og en av våre kundekonsulenter vil kontaktet deg så snart som mulig.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.