Blogg Powerbank tilbehør

Som vi  lanserte i august tilbyr vi nå powerbanker med logo. Siden da har vi blitt overveldet av antallet ordre fra nye og eksisterende kunder. Mange av disse powerbankene ble levert med tilbehør og det er det denne blogg posten handler om.

Presentations valg
Vi tilbyr to forskjellige esker. Magnet bks ekstra stor er laget fra sterk gjennomsiktig plast og kan huse flere av våre modeller. Topp lokket kan trykkes med din logo og det holdes lukket med to små magnetes. Vi tilbyr også presentasjons eske ekstra stor ssom også kan preges med din logo, se under.


Karabinkrok
Karabinkroken er det perfekte tilbehøret til Core, Element og Foto - alle disse modellene har et hull i toppen hvor kroken kan festes. Karabinkroken er laget av robust aliminimum alloy. Den har en fjærbelastet lås som enkelt kan åpnes og sikrer karabinkroken til powerbanken.


Kabel med byttbart tilkobling
Kabel med byttbart tilkobling tilbyr en ‘Lightning’ og en micro-USB adapter for iPhone og Android produkter. Den fleksible kabelen har holdbare aliminium ender. Hvis du velger dette tilbehøret vil den erstatte standard kabelen som kommer med powerbanken.


Halssnorer
Som til våre minnepinner tilbyr i både blanke halssnorer og med logo. Disse kan festes i pasen til Core, Element og Foto powerbankene.


Klar for å få et tilbud?
Se vårt utvalg her og fyll ut vårt få tilbud skjema. En dedikert kundekonsulent vil ta kontakt snart.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
4 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Chris , Flashbay | 03 Jun, 2019
Hi Frank,

One of our support team will be in touch regarding this.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Frank Reisz Jr | 02 Jun, 2019
I am looking for an iphone adaptor for a flashbay power bank could you tell me where i can find one current plu does not fit my iphone10
Gerhard de Kock, Flashbay | 12 Feb, 2019
Hello Sanjeev,

Thank you for contacting us we would really like to help. 

Please fill out our online quote form and one of our dedicated Account Managers will get in touch to help with choosing the right accessory for your chose power bank.

Thank you
Sanjeev kumar, Sbl enterprises | 11 Feb, 2019
Want to buy power bank accessories
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.