Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Markedsførings ideer til fotografer

Markedsførings ideer til fotografer

Med den kontinuerlige utviklingen av Internettet er det et stadig voksende utvalg av muligheter en fotograf kan bruke til å fremme hans eller hennes tjenester. Derimot har markedet blitt stadig mer konkurransedyktig på grunn av profesjonelle kameraer nå er lett tilgjengelige og til en relativt lav pris. Selv om det har blitt svært vanskelig å skille seg ut i mengden, er det og har alltid vært noen måter du kan skille deg ut blant konkurrentene:

La bildene dine gjøre markedsføringen for deg

Sosiale medier som Facebook, Flickr (som er den mest populære sosiale mediet for fotografering etter Facebook), Pinterest, Tumblr og Instagram er instrumenter du kan bruke for å bli lagt merke til i bransjen. Det finnes også andre sosiale medier som ikke nødvendigvis har fotografi i fokus, men kan fortsatt hjelpe enormtå få frem budskapet ditt.

YouTube - Den største video siden i verden. Send inn en video med en god samling av dine beste bilder, og det vil være svært enkelt å få masse visninger i løpet av kort tid.

500px - En personlig portefølje verktøy og markedsmessig plattform for fotografer å selge arbeidet ditt. Det er enkelt å bruke og sette opp.

Linkedin - Verdens største profesjonelle nettverk som gir deg muligheten til å nå et globalt omfang av fagfolk med dine innlegg og bilder.

Utenom sosiale medier kan du også tenke litt utenfor boksen. Du kan tilby gratis bilder eller dine tjenester til nettsteder som trenger hjelp med sine bilder og ikke har råd til å betale deg, i bytte kan du be om en gratis link til hjemmesiden din på deres. Et annet alternativ er å ta kontakt med folk i ditt nettverk og tilby dem en gave for hver henvisning som blir til en bestilling. Dette kan funger godt for dåp og bryllup. Under hver event kan du ha med en notisblokk slik at folk kan fylle inn sine kontaktdetaljer. Så når tiden kommer for å sende bildene kan du sende dem til alle som deltok. En fin måte å sende bildene på er å bestille noen personlig minnepinner, (fortrinnsvis fra Flashbay- se 1983740391">her for å komme i gang) med din logo og nettside omtalt på forsiden og alle bildene fra festen lastet opp. Du står fri til å inkludere noen mapper med bilder fra tidligere oppdrag eller topp 10 av det beste arbeidet ditt.

Punktene ovenfor vil sikre at du får til best mulig start i ditt fotograferings eventyr. Sørg for å la bildene stå for snakkingen, henvis til gaver og ikke glem de markeds førende produktene.

flashbay Forfatter: Aires Loutsaris
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.