Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Fikse "USB-enheten kan ikke gjenkjennes" på Windows

Mange av oss har kommet over beskjeden "USB-enheten kan ikke gjenkjennes' datamaskinen i det siste, og tro det eller ei det er faktisk det mest søkte USB relaterte søket på Google. Mens mange av oss kan bukke under for utfordringen, er det faktisk ganske lett å løse.

Som du kan forvente, teamet her på Flashbay vet en ting eller to om USB-minnepinner og enten det er et USB-armbånd, USB halssnorer, USB-kort eller USB-nøkkel er man aldri uten tilgang til våre viktige datafiler. Gjennom årene har vi utviklet noen metoder for å løse meldinger som "
USB-enheten kan ikke gjenkjennes", og vi vil gjerne dele dem med deg.

Litt bakgrunn - problemet ligger i en konflikt mellom de ulike USB-enhetene som blir brukt den spesifikke datamaskin noe som gjør PC-en forvirret når den prøver å finne ut hvilket utstyr som er der. Første skritt er da å fjerne alle eksterne USB-enheter og start maskinen på nytt. Når den er oppe og går igjen kan du plugge inn USB enhet på ny. Dette bør gjøre susen men hvis den fryktede "
USB-enheten kan ikke gjenkjennes' meldingen fortsatt vises er det "time to get serious".

Begynn med å starte 'Device Manager" på PC-en. Deretter klikker du for å utvide alternativet "Universal Serial Bus controllers". Du vil da komme over et utropstegn i en gul trekant og en melding om at USB-enheten ikke er gjenkjennes og "Port Reset Failed'. Høyreklikk på denne meldingen, og velg Avinstaller. For å sluttføre denne prosessen må du restarte datamaskinen igjen og installer USB-enheten. Så enkelt er det!

USB

Punktene ovenfor bør kunne hjelpe deg når det kommer til
USB-enheten kan ikke gjenkjennes problemet. Hvis dette av en eller annen grunn ikke funker så er det på tide å teste USB-enheten på en annen datamaskin for å se om feilen ligger i selve enheten. Hvis enheten fungerer på en annen datamaskin, så det er på tide å brette opp armene og bruke søkemotorer for å finne ut hva årsaken til problemet på PC-en og forhåpentligvis vil det ikke være for vanskelig å identifisere og løse .


flashbay Forfatter: Aires Loutsaris
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
ali , gth | 23 Jan, 2019
done
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.