Twister

Blogg Sikker fjerning av en minnepinne

Når du fjerner en minnepinne fra din PC eller laptop blir du ofte minnet på å 'Safely remove' minnepinnen (eller harddisken) etter bruk. Men med alle de teknologiske fremskrittene som har skjedd de siste årene, trenger du fortsatt å følge dette rådet?

Det korte svaret er "ja" og vi vil videre forklarer hvorfor å trygt fjerne minnepinnene er viktigere enn du kanskje tror.

Når en minnepinne er koblet til datamaskinen gir du datamaskinen tillatelse til å lese data fra minnepinnen, og overføre data. Men det er ikke alltid datamaskinen overfører data umiddelbart til minnepinnen. Noen ganger kan den lagre informasjon som skal overførers i datamaskinens arbeidsminnet i tilfelle det behøves igjen eller er sannsynlig men en oppdatering. Denne prosessen er kjent som "caching". Hvis du velger å trekke minnepinnen ut av datamaskinen mens denne prosessen pågår kan du sitte igjen med korrupte filer, og du må muligens formatere hele minnepinnen.

Når det er sagt,  Windows standardinnstillingene deaktiverer "write caching" som er ment for å erstatte "Safe removal" av minnepinnen uten å måtte bruke "Trygg fjerning av maskinvare "-ikonet.

Men dette er litt misvisende og mange mennesker forveksler dette med å være i stand til å fjerne minnepinnen selv om den fortsatt overfører filer. Fjerne en stasjon som er i ferd med å skrive filer kan permanent skade filene og du kan selv måtte formatere hele stasjonen før den kan brukes igjen.
Vårt råd? Bruk alltid "Trygg fjerning av maskinvare" alternativet. Dette tar bare noen ekstra sekunder som er en mye raskere enn å formatere en minnepinne eller prøver å erstatte en tapt fil.

Hvis du ønsker et uforpliktende tilbud på minnepinner med logo kan du fylle ut vårt få tilbud skjema. Med modeller som passer alle budsjetter og smak, en standard 6 virkedagers leveranse tid og 10-års garanti vi er sikre på at Flashbay vil oppfylle dine krav og overgå dine forventninger.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
1 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
Matthewwak , google | 04 Mar, 2018
This is a really great site!A lot of useful info and handy ideas, thank you =)
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.