Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg 36,523 positive tilbakemeldinger på Trustpilot og tallet stiger

Hvis ditt selskap ønsker å få sin logo trykt eller gravert inn på en minnepinne kan du være sikker på at du arbeider med en pålitelig og erfaren minnepinne leverandør.

Vi har vært produsert minnepinner med logo siden 2003, og i løpet av de siste 12 årene har vi produsert minnepinner for titusenvis av selskaper verden over. Vårt hovedfokus er det samme nå som det var i starten: enestående kundeservice. Uansett hvor liten eller stor bestillingen er ønsker vi å gi hver enkelt kunde best mulig service.

Men ikke ta vårt ord for det. I motsetning til mange andre minnepinner med logo leverandører på markedet, publiserer våre kunder deres tilbakemelding direkte på vår hjemmeside. Dette er mulig med hjelp av  den uavhengig siden Trustpilot - en av de største og mest respekterte tilbakemelding plattformene i verden.
Fortsatt ikke imponert? Her er noen tall; vi begynte å bruke Trustpilot i 2012 og siden da har vi samlet over 36.000 positive vurderinger fra våre kunder verden over. Det er et gjennomsnitt på 14.000 anmeldelser i året, 1200 anmeldelser per måned eller 40 positive anmeldelser hver eneste dag. Vi er sikker på at du vil være enig i at dette er noen svært imponerende tall.

Vurderer du minnepinner med logo til ditt neste prosjekt?
Fyll ut vårt
få tilbud skjema og en av våre dedikerte Account Managers vil kontakte deg. Prosessen er så rask at du kan ah minnepinner med logo på mindre enn 6 virkedager, og du kan bli den neste fornøyd kunden til å gi oss en positiv vurdering.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.