Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Bestille USB minnepinner med logo

Mange firmaer som selger USB minnepinner med logo kan bruke opp til 4 uker eller lengre for å skreddersy, produsere og levere dine minnepinner. Her hos Flashbay kan vi gjøre dette på kun 6 virkedager - avhengig av dine ordrekrav. Vår siste post viser deg nøyaktig hvordan vi produserer, skreddersyr, kvalitetsjekker og leverer dine USB minnepinner på en så kort leveransetid.

Tilbudet
Det hele starter med at du fyller ut vårt tilbudskjema. Derfra vil din personlige kundekonsulent ta kontakt for å diskutere dine individuelle behov; modelltype, antall, trykkmetode, tjenester, tilbehør og din leveransedato. Vi kan også sende deg en helt gratis og uforpliktende eske med vareprøver for å hjelpe deg med å velge din favorittmodell. Vi prøver alltid å få sendt de ut slik at du har disse allerede neste virkedag.

Digitale Utkast
Så lager vi en PDF fil med digitale utkast av din logo for å kunne gi deg en god indikator på hvordan minnepinnene vil se ut. Når utkastet har blitt godkjent kan vi gå videre til produksjonen av dine minnepinner med logo.

Produksjon og Tilpassing
Vi produserer og skreddersyr alle våre USB minnepinner i vår helt egen fabrikk. Vårt produksjonsteam jobber 24 timer i døgnet.Kvalitetskontroll
Det siste trinnet før leveranse. Dette er hvor vi kvalitetssjekker hver enkelt USB minnepinne i bestillingen din. Vi tester minnepinnenes ytelse, kvalitet, trykk og eventuelle tjenester eller tilbehør du har lagt til i bestillingen.

Leveranse
Når din bestilling har bestått vår strenge kvalitetsjekk, pakker og leverer vi dine USB minnepinner med logo.

Klar til å komme i gang?
Fyll enkelt ut vårt tilbudskjema og du kan ha dine minnepinner med logo om kun 6 virkedager.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.