Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Tre nye nødladere

Vårt designer team har virkelig hatt det travelt i det siste. Vi lanserte nylig to nye minnepinner; WalletStick. Vi er nå stolte av å lansere tre nye nødladere; Core, Maple og Lux.

Core
Ytterskallet har en gummiert aktig overflate, to sider kan screenprintes med din logo eller slogan. Core er tilgjengelig i alle våre 8 standard farger. Mer detaljer kan finnes her.

Maple
Laget av europeisk lønn, Maple kan ha din logo screenprintet eller lasergravert på to sider. Ytterskallet i tre er glatt å ta på og er allerede en favoritt blant kundene våre.

Lux
Tilgjengelig sort, hvit og brun, Lux har en smidig skinn overflate som kan screenprintes med din logo. Det glatte skinnet og detaljerte stingene gjør denne til en av våre mest luksuriøse modeller til nå.
Klar for å få et tilbud?
Fyll ut vårt få tilbud skjema og en kundekonsulent vil kontakte deg så raskt som mulig. Du kan også finne hele utvalget vår her.

* I skrivende stund tilbyr vi nødladere med logo til selskap basert på fastland Europa, UK og Irland. Vi vil utvide til USA, Canada, Australia, New Zealand og Asia i de kommende månedene.


flashbay Forfatter: Sam Sanchez
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.