Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg
Fire måter å øke merkevarebevissthet på et budsjett

I begynnelsen kan det være utfordrende å finne det ekstra budsjettet for å bidra til å markedsføre virksomheten din. For å hjelpe deg ut har vi satt sammen våre toppbudsjettvennlige måter å øke merkevarekjenningen til din småbedrift.

Utdann kundene dine

Til å begynne med vil kundene dine ikke vite mye om merkevaren din eller hva det er du gjør. Å utdanne kundene dine er en fin måte å bygge tillit på og hjelpe dem å bli kjent med hva bedriften gjør. Du kan utdanne dine kunder ved å lage innhold som hjelper til med å svare på deres smertepunkter. Dette kan være online eller offline, og kan inneholde elementer som:
 • Veiledninger
 • Instruksjonsvideoer
 • Sette opp demonstrasjoner i butikken

  Bedriftspartnerskap

  Partnerskap med andre bedrifter gir deg muligheten til å øke merkevarebevisstheten og eksponeringen til et helt nytt publikum. Du kan oppnå dette ved å sponse lokale arrangementer, jobbe med veldedige organisasjoner og finne andre relaterte hendelser å bli en del av. Du ønsker å sponse hendelser med andre merker som deler samme målkunder som du gjør. På denne måten har du større sjanse for at merkevaren din blir lagt merke til av en potensiell kunde.

  Ta visittkortet ditt til livs

  Istedet for et vanlig visittkort, hvorfor ikke prøv et USB visittkort. USB visittkortet hjelper ikke bare deg med å skille seg ut fra konkurransen, men det gir deg også mulighet til å bruke dataopplasting for å tilby kundene dine elementer som presentasjoner, spesialtilbud, guider og mye mer alt lastet inn i minnepinnen for deg.

  Gi kundene dine en gave

  Alle elsker en god handel! Spesielt kundene dine og det er derfor salgsfremmende teknologiprodukter gjør en flott gave til kundene dine, da det lar deg merke hver dag teknologiprodukter som kundene dine vil bruke daglig til en rimelig pris. Dette hjelper deg med å øke merkevarebevisstheten hver gang de bruker den.

  Vil du oppdage flere salgsfremmende produkter for din bedrift? Du kan se flere unike promoteringsartikler på vår hjemmeside, hvor du også kan be om et tilbud.


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.