Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Strøm i lommen din – tips for effektiv powerbank bruk

Powerbanker har blitt et viktig tilbehør for ivrige gadget og smarttelefon brukere. På grunn av den økende populariteten til disse enhetene, er de perfekte salgsfremmende gaver for kunder og ansatte. Her er noen viktige hensyn for effektiv bruk av powerbanks. 

1. Regelmessig bruk
For å opprettholde levetiden til batteriet må powerbanken brukes regelmessig og ikke forlates uten bruk for lenge. Prøv å bruke powerbanken minst en gang i måneden for å holde den så effektiv som mulig.

2. Mobil lading
Endre mobilen til "flymodus" når du lader med en powerbank kan bidra til å spare energi, da det stopper enhetens tilkobling til data, Bluetooth og WiFi tjenester som tar strøm i bakgrunnen, selv når enheten ikke er i bruk. 

3. Ikke lad fullt opp
Når telefonens batteri er nesten fullt, reduseres batteriladningsstrømmen, og mye strøm går tapt fra powerbanken på grunn av mobiltelefonens LED-skjerm og App-bruk. For å unngå dette, hold batteriet et sted rundt 80 prosent.

4. Høy varme og fuktighet
Powerbanker består av litium-ion eller litium-polymer batterier og overdreven temperatur kan føre til at powerbanken overopphetes. Derfor bør powerbanks lagres på et tørt, kjølig sted

Her er noen av våre mest populære modeller. Hver av dem kan bli merket med din logo, merkemeddelelse, nettsideadresse og mer.

Volt
Med en metallkledning er Volt powerbanken robust nok til å overleve de fleste dager. Med det slanke designen er det lett å bære rundt, da det er omtrent samme tykkelse som smarttelefonen din. Volt er utstyrt med micro USB, USB - C og en Lightning adapter, og er det perfekte tilbehøret til smarttelefonen eller nettbrettet for dine kunder og ansatte.

Rex
Som en av de større powerbankene vi har å tilby, er Rex kraftig nok til å lade enhetene flere ganger. Rex tilbyr et stort trykkområde, et praktisk lys og imponerende kraftkapasitet, og Rex powerbank kan brukes som en slående salgsfremmende gave eller som en pålitelig strømkilde for teamet ditt på veien. Kompatibel med alle de nyeste smarttelefonene og nettbrettene, vil Rex bli en pålitelig følgesvenn for dine kunder og ansatte.Boost
Boost powerbanken er en ekstrem bærbar "rednings" powerbank for å hjelpe slik at du ikke går tom for strøm. Den kan også brukes daglig som datakabel, og lader seg selv i bakgrunnen. Med 3 tilkoblingsalternativer, er den kompatibel med alle populære smarttelefoner og tabletter. Det store merkevareområdet på begge sider kan være fototrykkes med ditt bilde, logo, slagord og mer.Klar for et tilbud?
Bare besøk vår powerbank side og fyll ut et tilbudsskjema og en dedikert kundekonsulent vil komme i kontakt med deg innen kort tid. 


flashbay Forfatter: Gerhard de Kock
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.