Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Hold deg privat: hvorfor du bør blokkere web-kameraet ditt

Hold deg privat: hvorfor du burde blokkere webkameraet ditt
Personvern og nettsikkerhet er viktigere enn noen gang i disse dager, og alle som bruker teknologi vil ha nytte av å dekke deres webkamera.
Tilpassede Webcam Covers gjør fantastiske salgsfremmende verktøy for arrangementer som messer og produktlanseringer - kundene dine vil takke deg for å holde deres personvern trygt!


Hvorfor beskytte deg og dine kunder fra webcam hacking?
De fleste moderne bærbare og stasjonære datamaskiner har innebygde kameraer for videokonferanse gjennom plattformer som Skype og Slack for eksempel. Dessverre kan kameraene bli kapret av skadelig programvare som kontinuerlig overvåker deg. Webkamera hacking er en trussel som kan skade sikkerheten til din bedrift eller organisasjon. For fred i sinnet, fest en kjekk webcam cover, en ekstern enhet som er veldig enkel å bruke.
En enkel løsning på cyber kriminalitet?
Webkameradeksler kan plasseres over linsen på PCen, bærbar PC, tablet eller telefon. Med nesten alle enheter i 2019 utstyrt med et kamera, er et pålitelig webcam cover et fantastisk tilbehør å feste til enheten, noe som gir deg trygghet.


Vi presenterer vår Shield webcam cover, et stilig og praktisk deksel som fungerer som det beste alternativet for ekstra sikkerhet hjemme eller på arbeidsplassen. Webkameradekselet er enkelt å bruke og enkelt å dra frem og tilbake når det innebygde kameraet trengs for videokonferanser. Plastdekselet er slitesterkt og tåler konstant åpning og lukking av enhver bærbar datamaskin. Det glidende frontdekselet gir et stort trykkområde som kan merkes med din logo og merkevaremelding, noe som betyr at når en kunde eller medarbeider åpner sin bærbare datamaskin eller bruker datamaskinen, samhandler de med merkevaren din mens du er beskyttet av personvern!


Hva gjør et webcam cover? 
Om du ønsker å vite mer om våre webcam covers, eller noen av våre andre produkter som Code minnepinne, vennligst fyll ut vårt tilbudsskjema og en av våre dedikerte kundekonsulenter vil være i kontakt med deg innen kort tid. 


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.