Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg
Slik sikrer du data på minnepinnene dine

Til tross for sin lille størrelse kan minnepinner lagre en stor mengde data. Mengden data du kan lagre, avhenger av kapasiteten til minnepinnen. For å sette dette i perspektiv, kan en 2 GB minnepinne lagre over 900 fotografier. I den andre enden av skalaen kan en 128 GB minnepinne lagre over 60 000 fotografier. I dette innlegget ser vi på hvordan du kan holde alle dataene dine trygge og sikre.

Kryptering
Kryptering innebærer en prosess for koding av lagrede data på minnepinnen. Denne prosessen oppretter i hovedsak en partisjon i Flash-stasjonen. Du kan da lagre dine sensitive data i dette nye området på minnepinnen. Det finnes elektroniske verktøy som kan gjøre dette for deg, hvorav mange er gratis. Du bruker det samme verktøyet til å kryptere og deretter få tilgang til dataene.Passordbeskytt filene dine
Filer som Word dokumenter eller Excel regneark kan alle være passordbeskyttet. Du kan gjøre dette om du lagrer filene dine på datamaskinen eller minnepinnen. Bare åpne dokumentet eller regnearket, og følg disse trinnene: Fil> Info> Beskytt dokument> Krypter med passord.

PIN- kode
Ikke alle Flash-stasjoner er skapt like, og det er spesielt sant når det gjelder Code minnepinnen, som har en unik nummerplate på baksiden av modellen. Dine data kan bare nås ved å skrive inn den brukerdefinerte PIN-koden. Selvfølgelig kan vi screenprinte eller lasergrave din logo på forsiden av stasjonen. En ekstremt populær modell for møter, arrangementer og konferanser.Du kan se hele vårt utvalg av minnepinner her. Klikk på tilbudsskjema knappen for å be om tilbud og priser. 


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
2 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
B. Will | 04 Oct, 2019
A friend gave me a Code drive that is new and came from your company, but no instructions as to its usage.
Chris , Flashbay | 08 Oct, 2019
Hi there,

Thanks for getting in touch.

We'll email you the manual for our Code Flash Drive now.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.