Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Ofte stilte spørsmål om Bluetooth

Her på Flashbay selger vi flere audioprodukter som kan bli merket med din logo, slagord og mer. Mange av disse modellene er Bluetooth® kompatible, noe som betyr at du kan streame musikk og lyd fra mobilenheten til høyttaleren eller hodetelefonene, uten at du trenger ledninger.
I vårt siste innlegg lister vi de vanligste spørsmålene angående Bluetooth®. Du kan svare i kommentarfeltet med andre spørsmål du måtte ha, vi vil gjerne hjelpe.
1) Hva er Bluetooth®?
Bluetooth® bruker kortfrekvens radiofrekvens teknologi for å overføre lyd fra en enhet til en annen, uten ledninger. Vanligvis fra telefonen til en høyttaler eller et par hodetelefoner.

2) Hvem fant opp Bluetooth®?
Jaap Hartsen, en nederlandsk elektrisk ingeniør som åpenbart hadde en lidenskap for skandinavisk historie (se nedenfor).

3) Hva er navnet? 
Bluetooth®er oppkalt etter Harald "Blåtann" Gormsson som var en kong i Danmark fra 958 - 986. Harald var blant annet ansvarlig for å forene Danmark. I hovedsak forener Bluetooth® teknologi to enheter.

4) Hvor sikkert er Bluetooth®?
Bluetooth®bruker flere lag med datakryptering, noe som gjør det til en av de sikreste teknologiene der ute.5) Hva er de beste Bluetooth® området?
Hvor som helst mellom 0 og 10 meter. Alt lenger enn dette, og du kan forvente at Bluetooth® kobles ut.

6) Er telefonen eller nettbrettet mitt Bluetooth® kompatibelt?
Enhver populær mobil- eller nettbrett-enhet laget de siste 10 årene vil trolig være Bluetooth® kompatibel. Du kan kontrollere enhetens innstillinger for å se om Bluetooth® er et tilkoblingsalternativ.


På utkikk etter merkede Bluetooth® produkter?
Du kan se vårt utvalg av Bluetooth® høyttalere, hodetelefoner og øretelefoner her. Vi kan merke hver modell med din logo, slagord ord mer. 


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.