Twister

Blogg Ofte stilte spørsmål om Bluetooth

Her på Flashbay selger vi flere audioprodukter som kan bli merket med din logo, slagord og mer. Mange av disse modellene er Bluetooth® kompatible, noe som betyr at du kan streame musikk og lyd fra mobilenheten til høyttaleren eller hodetelefonene, uten at du trenger ledninger.
I vårt siste innlegg lister vi de vanligste spørsmålene angående Bluetooth®. Du kan svare i kommentarfeltet med andre spørsmål du måtte ha, vi vil gjerne hjelpe.
1) Hva er Bluetooth®?
Bluetooth® bruker kortfrekvens radiofrekvens teknologi for å overføre lyd fra en enhet til en annen, uten ledninger. Vanligvis fra telefonen til en høyttaler eller et par hodetelefoner.

2) Hvem fant opp Bluetooth®?
Jaap Hartsen, en nederlandsk elektrisk ingeniør som åpenbart hadde en lidenskap for skandinavisk historie (se nedenfor).

3) Hva er navnet? 
Bluetooth®er oppkalt etter Harald "Blåtann" Gormsson som var en kong i Danmark fra 958 - 986. Harald var blant annet ansvarlig for å forene Danmark. I hovedsak forener Bluetooth® teknologi to enheter.

4) Hvor sikkert er Bluetooth®?
Bluetooth®bruker flere lag med datakryptering, noe som gjør det til en av de sikreste teknologiene der ute.5) Hva er de beste Bluetooth® området?
Hvor som helst mellom 0 og 10 meter. Alt lenger enn dette, og du kan forvente at Bluetooth® kobles ut.

6) Er telefonen eller nettbrettet mitt Bluetooth® kompatibelt?
Enhver populær mobil- eller nettbrett-enhet laget de siste 10 årene vil trolig være Bluetooth® kompatibel. Du kan kontrollere enhetens innstillinger for å se om Bluetooth® er et tilkoblingsalternativ.


På utkikk etter merkede Bluetooth® produkter?
Du kan se vårt utvalg av Bluetooth® høyttalere, hodetelefoner og øretelefoner her. Vi kan merke hver modell med din logo, slagord ord mer. 


flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.