Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg On the Go minnepinner

Som all god teknologi har minnepinner utviklet seg gjennom årene. Spranget fremover i ledig lagringskapasitet har vært betydelig, men valget av USB-tilkoblingsalternativer har også vært et viktig skritt fremover. Disse multi-minnepinnene kalles vanligvis On the Go minnepinner eller OTG-minnepinner. Her forklarer vi de viktigste fordelene og egenskapene til kontaktene for OTG-modellene.


Tilkoblingsalternativer
En typisk minnepinne har en standard USB-kontakt. Mens en OTG Flash Drive vil ha to eller flere USB-kontakter. Den primære kontakten er Standard USB, og i de fleste tilfeller får du et valg av hva du vil ha som den andre kontakten, enten en USB-C-kontakt eller en Micro-USB-kontakt.


USB-C kontakt
Nylige skrivebords- og bærbare modeller fra Apple, Dell og HP har USB-C-porten. Også referert til som 'Type-C' gjør denne USB-porten mulig for super-rask filkopiering og lader for bærbar enhet også. USB-C er også en reversibel kontakt, slik at du kan koble den i "opp ned" og det vil fortsatt fungere.

Micro-USB kontakt
Denne kontakttypen er vanlig i ikke-Apple-mobiltelefoner, e-bøker, digitale kameraer og GPS-enheter. Den støtter lading og dataoverføring, akkurat som standard USB og USB-C kontakter.

Våre OTG minnepinne modeller 
Vi har en rekke modeller å velge mellom, som kan ses her. Noen modeller tilbyr alle tre USB-kontaktene på samme enhet, mens andre modeller tilbyr et valg av enten USB-C eller Micro-USB. Avhengig av hvilken modell du velger, kan vi screenpinte, fototrykket eller lasergravere din logo i ypperlig detalj. Hvis du er usikker på hvilket tilkoblingsalternativ som skal velges, anbefaler vi USB-C-kontakten, da det blir mer populært de siste årene.
Hvis du vil se våre priser, ber du bare om et tilbud og en kundekonsulent vil sende deg priser og trykkmuligheter. .

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.