Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Trykkmetoder for dine USB minnepinner med logo

Akkurat slik som våre USB minnepinner, kommer logoer i alle former og størrelser. Det er derfor vi tilbyr 4 unike trykkmetoder.

Dette innlegget vil ta en titt på de ulike trykkmetodene som er tilgjengelige, og hvilken metode som vil passe best til forskjellige logoer.

Screen Printing: Tre fjerdeler av våre USB minnepinner kan bruke Screen printing-metoden. Dette alternativet er best for logoer som har opp til 4 forskjellige farger. Vi kan også Pantone-matche skallet i dine farger for å sikre at fargene er konsekvente med deres retninglinjer for profilering.Fullt fototrykk: Tilgjengelig på 3 av våre modeller. Fullt fototrykk gjør at vi kan trykke HD bilder ved å bruke CMYK trykkteknikk. Denne metoden er perfekt for de som ønsker å bruke flotte bilder for å fange oppmerksomheten til sluttbrukeren.Lasergravering: Ved denne trykkmetoden bruker vi høy-teknologiske maskiner til å gravere din logo eller budskap på minnepinnen med nøyaktig presisjon. Ettersom det er lasergravering kan vi ikke legge til farger på logoen. Lasergravering er tilgjengelig på 13 av våre modeller, inkludert Nature i tre.Embossing: Tilgjengelig på vår Executive-modell i lær, tillater bossing metoden oss å "stemple" din logo eller budskap på det myke læret på Executive-modellen. I likhet med lasergravering støtter ikke denne metoden farger.Det er verdt å ha en tanke om hvilke av trykkmetodene som vil passe best til din logo. Husk også at noen modeller tillater flere trykkmetoder på samme minnepenn.

Klar for å bestille?
Bare fyll ut vårt tilbudskjema og en av våre kundebehandlere vil ta kontakt så snart som mulig.

flashbay Forfatter: Sam Sanchez
2 Kommentarer | Legg igjen din kommentar 
DeAnne Gliedt, Precious Moments photography | 15 Jul, 2016
I am interested in getting a quote for flash drives that have my logo on it. In 8gb and 16gb minimum
Chris , Flashbay | 18 Jul, 2016
Hi DeAnne,

Thanks for getting in touch. An Account Manager will contact you shortly regarding prices and next steps.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.