Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

Blogg Nova vannflasken lanseres

Tidligere i år annonserte vi lanseringen av vårt drinkware utvalg. Siden da har vårt utvalg kontinuerlig vokst. Denne måneden er vi glade for å kunnegjøre lanseringen av vår Nova vannflakse.

Forenklet stil
Nova er tilgjengelig i to størrelser på 500ml eller 750ml samt to fargevalg mellom sølv eller hvit. Nova har slanke og elegant kurver, og blir raskt en populær modell i vår drinkware serie.


Varm og kald
Takket være isolerende vegger kan Nova holde både varme og kalde drikker. Perfekt for en kaffe på farten, eller holde vannet ditt kaldt i løpet av dagen.

Stort trykkområde
Som alle våre modeller er trykkområdet for logoen din gitt den største tanken. 500 ml-størrelsen har et merkeområde på 80 mm x 80 mm. 750ml-størrelsen gir deg et merkeområde på 110mm x 85mm. Vi kan screenprinte din logo, slagord og nettsideadresse i nøye detaljer.


Gjenbruk, gjenbruk, gjenbruk
Nova er designet for å bli brukt igjen og igjen. Dette hjelper ikke bare miljøet, men det gir også en stor gjentatt eksponering.


Klar for et tilbud? 
Bare besøk vår Nova site og fyll ut et tilbudsskjema. En av våre kundekonsulenter vil komme i kontakt med deg angående priser og utkast. . 

flashbay Forfatter: Sarah Chambers
Vær den første til å kommentere:
*
* Vil ikke bli vist
(hvis aktuelt)
Kommentarer fra forfatteren vil bli sendt til din email.
Ved innsendelse av dette skjemaet vil dine personopplysninger bli behandlet i samsvar med våre personvernsregler.