Twister

FAQHvor kan jeg finne driveren for Windows 98SE? (Minnepinner)

Du kan laste ned driveren for den andre utgaven av Windows® 98 (Win98E) fra driver download seksjonen her. Det er imidlertid ingen måte å få minnepinner arbeidet med den første utgaven av Windows 98 (Win98 - en svært gammel og uvanlig operativsystemet slik at ingen driver har blitt utviklet). De fleste USB minnepinner bruker mass storage class drivere. Disse er inkludert i Windows® ME, Windows® 2000, Windows XP og Vista. Derfor er minnepinner "plug and play" med WinME, 2000, XP og Vista.