Twister

FAQEr alle minnepinner skapt like?

Markedsplassen er fylt med minnepinner av svært varierende kvalitet. Noen er utmerket, selv om mange er helt uegnet for å datalagring. Hvis du vurderer en bulk kjøp av minnepinner med logo for reklameformål, så er det viktig å ha et godt kvalitetsprodukt som vil forbedre merkevaren din. I jakten på å ha laveste pris, har mange bulkinnkjøpere møtt på leverandører som opererer i den uakseptable slutten av kvalitetets spekteret.

Vi sendte Henry Jacksen (Quality Control manager for the Flashbay Factory ) ut i markedet for å undersøke konkurransen. "Funnene var ganske bekymringsfulle i de fleste tilfellene," sa Jacksen. "Av de hundrevis av modeller testet, har vi valgt bare ett som en sammenligning for å illustrere de vanligste fallgruvene når det kommer til kvalitet." Rapporten nedenfor viser vår standard Classic minnepinne i forhold til kopien. Jacksen legger til at "Mange distributører av bedriftsgaver kjøper kopien direkte fra samvittighetsløse produsenter i Kina som kutter for mange hjørner, noe som resulterer i alvorlige problemer med kvaliteten."

Kvaliteten av minne chippen (innsiden av minnepinnen)

NAND Flash-minnebrikken er en komponent som ligger i hjertet av en minnepinne. Minne kommer i forskjellige kvaliteter med en rekke lese og skrive hastigheter og data-retensjonsevne. På Flashbay, bruker vi nye, klasse-A minne i alle våre produkter. Dessverre er det blitt vanlig for enkelte bedrifts gave leverandører, opptrer som mellommenn, for å være uvitende om hva deres minnepinne inneholder. Resultatet er lavgradig minne: veldig billig og fristende for skruppelløse produsentene å bruke. Flashbay er en minnepinne produsent og vi kan strengt styre alle komponenter som brukes i vår Flash-stasjoner (lær mer om vår fabrikk).
FlashbayCompetitor

Metal vs plastikk ring for nøkkelring

Det er viktig at løkken på enden av minnepinnen er i metall hvis du har tenkt å feste minnepinnen til en haug med nøkler. En plast løkke er sannsynlig å bryte etter moderat bruk og stasjonen kan deretter gå tapt.
FlashbayCompetitor

PCB vedlegg

Den PCB er det grønne kretskortet del som du ser inni de fleste elektronikkforhandlere. Vi monterer PCB på en stabil måte på 4 innlegg som holder det tett i posisjon. De verste produsentene limer den desverre inn (ja, det er varmt lim fra en limpistol i bildet ovenfor!). Etterhvert som minnepinnen blir varmere varmes limet opp og blir mindre stabile og PCB sviver rundt.
FlashbayCompetitor

Passformen av lokket

Kroppen til Classic minnepinne (Flashbay) har 2 små reist deler som gjør at lokket klikker på plass og holder det på plass. Mange konkurrerende modeller har løs og dårlig montering av lokk.
FlashbayKonkurrent

Utskriftskvaliteten

Slitasje på en minnepinne er vanskelig å unngå, men Flashbay går en ekstra mil for å sikre at våre trykk nyter maksimal levetid. Ved trykk på metall, blir metallets overflate trykt før produktet blir montert noe som tillater oss å varme dem i ovn, hvilket gjør at overflatefinishen vil bevares intakt i overskuelig fremtid. Vi følger strenge kvalitetskontroller for å sikre at hver logo vi trykker er gjengitt riktig. Bildet over viser resultatet etter en standard kvalitetskontroll scratch test. Konkurrenters trykk flasser av, mens Flashbay trykk forblir på plass.
FlashbayKonkurrent

Kvaliteten av aluminium overflate

Vi bruker høyverdig eloksert aluminiumslegering som er spesielt behandlet for å være fingeravtrykk motstandsdyktig (enkel å rengjøre) og har en anti-scratch, herdet overflate. Etterlignere bruker mye billigere, uren og ubehandlet aluminium; forskjellen ved sammenligning er slående.
FlashbayKonkurrent

Tykkelsen på minnepinnen

Ingen liker en tykk minnepinne. Tykkelsen på en minnepinne går en lang vei å appellere sin, bare noen få millimeter utgjøre hele forskjellen. Ovennevnte viser vår pinne er 1mm tynnere på den tykkeste delen, men betydelig mer slank all-round.
FlashbayKonkurrent

RoHS Sertifisert

RoHS-direktivet står for "den begrensning av bruken av visse farlige stoffer i elektrisk og elektronisk utstyr". Flashbay holder seg strengt til dette EU-direktivet og kan vise passere sertifikater fra testing. Vi anbefaler at du unngår leverandørene som ikke klarer å legge frem sertifisering fra en RoHS testing, ofte er de uvitende om at deres produkter bommer på RoHS krav. Non-RoHS komponentene er billigere enn kompatible dem, derav deres utholdenhet i markedet.Vis Flashbay sertifikatet for denne modellen

Flashbaykonkurrent

Flashbay er opptatt av å opprettholde kvalitetskravene i henhold til (ISO) 9001:2000. Vi leverer minnepinner til de største (og minste) selskapene i verden som kommer tilbake gang på gang for å gjenta bestillinger. Kontakt oss for et tilbud.