Twister

FAQHva er det beste filformatet for min logo?

Den mest passende filtypen avhenger av merkevarebygging teknikken som brukes på produktet. Vennligst se på tabellen nedenfor. Hvis du er usikker på om din logo file (r) er egnet bare send dem til oss og vi vil gjerne hjelpe.
Branding Technique
(se produkt)
Vector File
(. eps,. ai,. CDR)
Raster typen fil
(. jpg,. gif,. bmp , png, tiff)
Screen Printing
Anbefalte Høy-oppløsning OK (lav oppløsning, egner seg ikke)
Fototrykk
Akseptabel Anbefalte hvis > 300 DPI
Ofte akseptabelt hvis 150 DPI
lav oppløsning egner seg ikke
Laser Engraving
Anbefalte Høy-oppløsning OK (lav oppløsning, egner seg ikke)

Vector filer:

Flashbay aksepterer: ai CDR eps ps pdf *

Flashbay godtar ikke: CGM ,. dxf,. EMF,. fh,. Flå,. igs,. myv,. PBM,. psp *,. px *,. SVG,. svgz,. SWF,. WMF,. xar

* Disse filtyper kan også inneholde raster/bitmap elementer der oppløsning kan være uegnet for å oppnå et godt trykk resultat. PDF-filer som er opprettet fra vektor filer må beholde redigering av programmet som ble brukt til å lage dem (f.eks Illustrator eller Freehand). PDF-filer som inneholder raster elementer må generelt være minst 300DPI.

Vector filer må lagres i Postscript-format og inneholder ingen Postscript feil, streif poeng eller farger tildelt inkonsekvent. All type som er satt må konverteres til skisserer (kurver).

Hva er vektor-filer?

De er kunstverk filer som lagrer informasjon om figurer og linjer som utgjør bildet i et matematisk format. De kan skaleres enkelt uten å produsere 'trapp-trinnet "kanter du vil se i pixel-basert (raster) bilder. De tilpasser seg oppløsningen av enhver ut-enhet og anses å være oppløsning uavhengige. De er produsert av programmer som Adobe Illustrator ®, Macromedia FreeHand ® og CorelDRAW ®.

Raster filer:

Flashbay aksepterer: BMP jpg, jpeg, jpe, gif, png, tiff, tif

Flashbay ikke aksepterer: adrg, Adri, AGP, kunst, CIN, fpxc, exra, DRG, CPT, cpi, fpx, jpg2, JP2, PBM, . PCX,. spm. SGI,. rgb,. RGBA,. int,. Inta,. BW,. tga,. xbm,. xcf,. xpm

Hva er raster-filer ?

De er bildefiler som er definert av et rutemønster, som ligner på mosaikkfliser. Rasterbilder er begrenset med antall piksler og kan ikke forstørres uten å produsere merkbart hakkete "trapp-tråkket" kanter. De er produsert av digitale kameraer, skannere, og kan også være skapt av programmer som Adobe Photoshop og Corel Photo-Paint (blant andre). Forstørrelse av raster-filer kan aldri øke oppløsningen.
USB Flash Drive Logo
Oppløsning av raster/bitmap fil forbedrer aldri på forstørrelse
USB Flash Drive Logo Branding
Vector fil oppløsning uavhengige, uendelig kvalitet på ethvert størrelse.