Twister

Sugerør  Straight Få tilbud

Straight gjenbrukbare metallsugerør har et stort trykkområde som kan bli lasergravert i klare detaljer. Hvert sugerør kommer med en pappemballasje for enkel distrubisjon på din neste konferanse eller arrangement, og kommer i tillegg med en praktisk sugerørbørste.

10 dagers leveransetid. På denne tiden produserer og leverer vi ordren din!

Between Friday, 27 Sep 2019 and Wednesday, 02 Oct 2019, this product has an extended lead time. Please contact us for details.

Tilgjengelig fra kun 10 enheter

Enten du er ute etter et lite eller stort antall vil våre hjelpsomme kundekonsulenter gi deg den beste servicen som mulig. Be om å få priser, utkast med din logo og ikke fungerende vareprøver. Det er ingen forpliktelser til å bestille. 

Farger

Sølv

Trykk og graveringsområde

Sugerør Laser gravering
Trykkområdet vises med

Laser gravering:
Side område: 85mm X 16mm
Laser gravering

Laser gravering

Viser at produktet kan bli lasergravert. Gravering gir en veldig stilig og profesjonell effekt. Våre priser inkluderer gravering på alle mulige overflater som vist på produkt beskrivelsen. Logoskisser for produkter med dette symbolet skal lastes opp i et vektor format, for eksempel .eps, .ai og .cdr. Skrift bør omgjøres til linjer og alle farger skal være klare, istedet for skygger og toner.Last ned PDF fil
Se dimensjonale diagram

Egenskaper

  • Lett og holdbar

  • Gjenbrukbar 

  • Slankt og moderne design 

  • Miljøvennlig 

Hvordan de blir levert

Ditt sugerør
Sugerørbørste
Pappemballasje 

Mål og vekt

Lengde: 6mm (0.24 Tommer)
Bredde: 6mm (0.24 Tommer)
Høyde: 214mm (8.43 Tommer)
Vekt: 11.6 gram (0.41 Ounces)

Miljø