Twister
Vi er åpne som normalt. Vårt salgsteam og fabrikk ansatte er klare til å hjelpe deg.

FAQHva er fordelene med å bruke en minnepinne istedet for en ekstern harddisk, DVD eller Floppy Disk?

På størrelse med en pakke tyggegummi, er minnepinner langt mindre enn eksterne harddisker. Og med ingen skjøre bevegelige deler som kan ødelegges hvis du mister den i bakken, er de enklere å transportere. Minnepinner krever heller ikke den tidkrevende konfigureringen som må til for å koble en ekstern harddisk til datamaskinen din.

USB-porter er mye mer vanlig enn CD og spesielt DVD-brennere, så minnepinner vil fungere på flere datamaskiner enn en CD-R eller DVD-R. Dessuten er prosessen for opplasting av filer fra datamaskinen til en minnepinne mye raskere og enklere enn å brenne en CD eller DVD. I tillegg fungerer minnepinner som bærbare harddisker hvor du kan legge til og slette filer så mange ganger du ønsker. Med CD-R og DVD-R-plater, kan du bare legge inn data en gang, og du kan ikke fjerne data når den er brent på platen.

Og det er unødvendig å minne om at en standard floppy disk, kun 1,44 MB med data, ikke har mye av en sjanse mot den store lagringsplassen (opptil 32 GB) som en minnepinne kan tilby i dag.