FAQVil min minnepinne fungere på alle datamaskiner?

USB minnepinner bruker USB protokollen til å operere med PC, Mac og andre enheter med en USB-port. Vanligvis bruker USB minnepinner mass storage class drivere som er innlemmet i Windows Me, Windows 2000 og Windows XP eller nyere, samt Mac OS 9 og Mac OS X eller nyere, samt Linux 2.4.6 eller nyere. Noen produsenter tilbyr drivere for Windows 98 SE eller Windows NT. Apple tilbyr en mass storage class driver oppdatering for Mac OS 8.6. For mer informasjon, ta kontakt med produsenten av USB minnepinner.