PowerbankerTilbehør

Flashbay har et bredt utvalg av tilbehør til produktene vi tilbyr. Mange av boksene passer til flere av produktene og skummet vil alltid bli kuttet til å passe det produktet du velger. Vennligst kontakt oss hvis du ønsker vareprøver.

Presentation Tin Extra Large

Presentasjonsboksen har hvit skumgummi tilpasset produktet.

Se bildegalleri
Se dimensjonale diagram
Trykkområde

Ekstra stor magnetboks

Magnetboksen er laget av sterk gjennomsiktig plast og passer til en rekke produkter. Lokket holdes sikkert lukket av to små magneter, og kan screenprintes med din logo. Magnetboksen inneholder hvitt skumgummi som tilpasses etter valgt produkt. Se bildegalleri
Se dimensjonale diagram
Trykkområde

Magnetboks til kort powerbankene

Magnetboksen beskytter og oppbevarer kort powerbanken når den ikke er i bruk. Lokket holdes sikkert av magneter, og kan merkes med din logo, slagord og nettside. Inni magnetboksen kan man finne et spesial tilpasset skum som holder powerbanken sikkert på plass. 

Se bildegalleri
Se dimensjonale diagram
Trykkområde

Stor magnetboks til powerbank

Den store magnetboksen til powerbanker beskytter powerbanken når den ikke er i bruk og har et stort trykkområde for fremvisning av din logo, nettside, slagord og mer. Innsiden av boksen inneholder formtilpasset skum som holder powerbanken trygt på plass. 


Se bildegalleri
Se dimensjonale diagram
Trykkområde

Magnetboks til USB kort

Magnetboksen til USB kortene tilbyr en stilig og robust måte å beskytte ditt USB kort. Magnetboksen har en magnetisk lukkemekanisme, spesialtilpasset skum og stort trykkområde for å vise frem din logo. Det er et ideelt tilbehør for å gi deg enda mer merkevareeksponering.Se bildegalleri
Se dimensjonale diagram
Trykkområde

Stoffpose

Laget med mykt polyester nett er stoffposen et praktisk tilbehør som vil beskytte powerbanken når den ikke er i bruk. Snoren i toppen av stoffposen passer på at powerbanken ikke ramler ut av posen.

Se bildegalleri
Se dimensjonale diagram

Carabiner

Carabiner er et handy tilbehør som festes på toppen av powerbanken. Laget i aluminium har Carabiner en karabinkrok som enkelt åpnes og fester Carabiner til en powerbank.

Se bildegalleri

Multikabel

Multikabel med byttbart endestykke gir powerbanken tilkoblingsmuligheter til både Android og til nye Apple produkter. Den har en Micro-USB, en "Lightning" -kontakt og en USB-C-kontakt. Med sine anodisert aluminiums plugger er multikabelen den perfekte oppgraderingen.

Se bildegalleri